Bebek Beslenmesi kucaktan inmiyor:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
3,5 aylık bebeğim, karnı tok olsa dahi sürekli kucakta gezmek istiyor. Oturunca sinirlenip basıyor yaygarayı. Havalar da çok sıcak kafayı yemek üzereyim.:1shok: Ne yapmam lazım? Ne olur bir fikir verin:uhm:

o da sıcaktan huzursuzdur.benim oğlumda bambaşka bir çocuk oldu huzursuz sinirli mızmız durmadan ağlıyor.biz dayanamıyoruz onlar ne yapsın

3,5 aylık bebeğim, karnı tok olsa dahi sürekli kucakta gezmek istiyor. Oturunca sinirlenip basıyor yaygarayı. Havalar da çok sıcak kafayı yemek üzereyim.:1shok: Ne yapmam lazım? Ne olur bir fikir verin:uhm:

aynı benim oğlumu tarif etmişsin,huyu husu hep değişti yavrumun....CADIARZU

oğlum şuan 5.5 aylık 2 hafta öncesine kadar hep kucaktaydı yere yatırtdığımda aynı senin bebişin gibi basıhyordu çığlıkları.Merak etme zamnla herşey yoluna giriyor.artık yatıtıyorum yere oyuncaklarıyla oyalanıyor hiperaktif bir bebk olmasına rağmen.

offf bende aynı durumdayım.Hele bu sıcaklarda yapışıyoruz resmen biirbirimize.Birde bende bel fıtığı var,artık canımın yanmasını siz düşünün.ağrıdan,acıdan sıcaktan delirmek üzereyim.ama naapalım çekicez.Annelik işte bu kızlarr:)))))

al bendende o kadr benım kızım daha 41 gunluk kucakta bı mutlu anlatamam ...gece uyumuyo gunduz uyumuyo bıde kucak artık gozlerım bıle bulanık goruyo bana dıyecek neyınız var .........

bende onun 10 aylık wersiyonu war..emekliyo da sıpa ama hala kucak..ewde sokakta heryerde..bunlar iyi günleriniz ağırlaşsın bi de ozaman görün..bende de bel fıtığı war..daha az önce tam 2 saat ewde gezip durmaktan ağlaya ağlaya bitap düştüm..uyudu Allahtan..ama uyanır uyanmaz yine başlıcak..işin kötüsü bi iki haftadır çok anneci oldu babada bile ağlıyo...kambur geziyorum artık resmen ...Allah hepimize kolaylık wersin..çok zor..

Benimkiler de öyleydi. Kızımda bu durum yaklaşık sekiz ay sürdü. Oğlum beş aylıkken oturunca vazgeçti. Söylemesi kolay ama geçecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…