• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kucaktan inmeyen bebek.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Rossiene

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
5.283
3.575
773
ilk 3 ay bebekler kucağa alışmaz diye biliyorum o yüzden hep kucağımdayı ama artık yeter kanguruda uyuycam hemde keyfim ne kadar isterse ne oluyor..
Doktor sizi kullanıyor bırak ağlasın diyor ama kıpkırmızı oluyor.:Ayağımda sallamıyorum kucağım da dolaşa dolaşa uyuyacakmış,Titreşimli puset aldık yok dondolina aldık yok yok yok yok.Devamlı kucakta gezicekmiş.zaten çok geç uyuyor nerede yanlış yapıyorum insan doğrusunu görmeden yanlışı anlamıyor..

canım ben yatarak emziriorum hem onun hemde benim için en iyisi oluo.. sırtımda ağrımıo oda iki büklüm olmuo..

benimkide öyleydi hep kucak hep kucak ourup ağlıodum sinirmden.. sonra yavaş yavaş ona o ana kucağındayken yada ytırırken ufak ufak oyunlar yaparak sakinleşirmeye öyle oynamasına alıştırdım.. onla konuşuyorum hemde bıkmadan usanmadan size bunları yazarken bile elim klavyedeyüzüm onda yazdıklarımı okuyarak yazıorum oda sanıoki onla konuşuorum duruo çokta hoşuna gidio.. dene istersen..

canım ben yatarak emziriorum hem onun hemde benim için en iyisi oluo.. sırtımda ağrımıo oda iki büklüm olmuo..

benimkide öyleydi hep kucak hep kucak ourup ağlıodum sinirmden.. sonra yavaş yavaş ona o ana kucağındayken yada ytırırken ufak ufak oyunlar yaparak sakinleşirmeye öyle oynamasına alıştırdım.. onla konuşuyorum hemde bıkmadan usanmadan size bunları yazarken bile elim klavyedeyüzüm onda yazdıklarımı okuyarak yazıorum oda sanıok konuşuorum duruo çokta hoşuna gidio.. dene istersen..
nette bir sürüşey yazıyor ama uygulamada sorun oluyor senin ki maşşalah oyundan anlıyor bizim ki konuşsakda ağlıyor Kucakta konuşunca ooooo. Ya ben nasıl yemek yapıcam evi temizliycem pöff.Dün kanguruya koydum onu forum istanbula gittik normalde mızıldayan çocuk geniş geniş etrafı seyeretti çıldırmamak elde değil.

gezmek dolaşmak istiyo annesi, sıkılıyo yatmaktan demek, benim kızda yapıyor aynısını
anakucağında salla, yada nerde sallarsan salla, hanım kucakta ve ayakta gezdircenki uyusun
dönemsel olabilir canım, sesli oyuncaklar ilgisini çekiyor benimkinin, birde muhabbeti seviyor, tabii huysuzluğu tutunca kucakta gezdirmeyene kadar sakinleşmiyo malesef
Allah yardımcımız olsun valla, annelik kolay değilmiş

aynı sorunu yaşıyorum maalesef...kucağımda deliksiz 3 saat uyuyor ama yatagına yattığı an gözleri açılıyor...ben emziremedim hiç belkide kokumu varlığımı hissetmek istiyor...

Şimdi size ihtiyacı var bebeklerinizin kızlar..
Eğer istiyorlarsa 1 yıl yürüyene kadar tüm sıkıntınız..Taşıyın kucağınızda ne olacak..En güzel zamanları şu anlar inanki,doya doya yaşayın..

Şimdi size ihtiyacı var bebeklerinizin kızlar..
Eğer istiyorlarsa 1 yıl yürüyene kadar tüm sıkıntınız..Taşıyın kucağınızda ne olacak..En güzel zamanları şu anlar inanki,doya doya yaşayın..

kesinlikle katılıyorum, kucağınızı seviyor çünkü kokunuzu alıyor, kendini güvende, mutlu ve huzurlu hissediyor, siz uzaklaşınca korkuyor, sonuçta bebek yetişkin gibi düşünemez ki, zaten içgüdüsel hareket ediyorlar düşünceyle değil, düşünceyle hareket etmeyen bi varlık nasıl annesini babasını kullanmayı düşünebilir o dr ye de hayret ettim doğrusu
ilerde özliceksiniz inanın bana, ben şimdi çok özlüyorum o günleri, insan yaşarken kıymetini bilmiyor ama ilerde çok özleniyor
zaten yürümeye başlayınca siz istesenizde durmıcak kucağınızda
a.s.

kızlar bana annemin arkadaşlarından biri söylemişti.eeger kokunuzu arıyorsa yatağına yatırdığınızda yanına kokunuzun sindiği bir eşyanızı koyun kazak atlet vs gibi .işe yarıyormuş.

kızlar bana annemin arkadaşlarından biri söylemişti.eeger kokunuzu arıyorsa yatağına yatırdığınızda yanına kokunuzun sindiği bir eşyanızı koyun kazak atlet vs gibi .işe yarıyormuş.

selam kızlar benim oğlişimde 3 ayı bitirdi,bizde kucak sorunu yok çok şükür,hatta oğlişim koltukta yatıp onunla konuşmamızı daha çok seviyor,veya polly salıncak almıştım ona koyup karşısında ilgileniyorum ..
çok fazla almıyorum alışır diye zaten kolum belim ağrıyor,alışmasından korktuğum için fazla almıyorum kucağıma neyse

evet arkadaşım bunu bende duymuştum hatta yaptım ama işe yaradımı bilmiyorum,bir ara yatağında yatmıyordu bende tişörtümü çıkarıp yanına koydum saatlerce uyudu ama bir kere yaptım bilemiyorum işe yaradımı

Back