• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kucakda bebeğim,elimde araba,yardımm anneler :(

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
arkadaşlar 4 aylık bi oğlum var.. havaların sıcak olduğu, 3, 5 gün attım bebeği arabaya gözümü karartıp çıktım gezmeye..ama gelin görün ki 10 dk bilemedin 15 dk sora bebeğim beni kucağına al diye ağlıo.. arabaya kesinlikle binmek istemio.bi derdi yok.. sadece kucak.. 3 kez denedim ama hep aynı şey oldu.. bi elimde araba içinde poşetler.. kucağımda bebek, çevredekilerin yazık yaaa diye acıyan bakışlarını hissede hissede eve gittim...alışmayacak mı bu çocuk arabaya.. önümüz yaz.. ne yapcam ben... :gitme:

öncelikle sağlıkla büyütün İnşallah bebeğinizi,tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi ama , bir süre evin içinde arabaya alıştırsanız, uyuduğunda arabaya yatırsanız falan alışır belki,

benim oğlumda arabaya koyduğum zaman kıyameti koparıyordu. korkuyordu. bende evde gün içinde arabasına koyuyordum öyle böyle derken alıştı. dışardaykende bebeğimi bana bakacak şekilde ayarlıyorum arabayı. Artık alıştı. uslu uslu duruyor arabasında maşallah...

amin, saolun.. valla evde bi defa denedim yine aynı... huy değiştirir mi bu çocuk acaba. ben nası taşıyım her gittiğim yere kucakda :olmaz: başka bebişler araba diye ölür binince susarlar, bizim ki başka bi cins yaa :gitme:

inş cnm... darısı bana.. inş hep böle gitmez..çok zor olur yoksa

hiç pes etme sürekli evde koy arabasına ve konuş ben burdayım yanındayım gibi.elbette yapıyorsundur tabi ama işte ben öyle alıştırdım odaları gezdirdim..birde ben çok sık dışarı çıkarıyorum oğlumu arabasına böylece daha çok alıştı galiba...bence senin bebişte alışır.biraz sabır...

inşallah ya.. valla moral verdiniz.. yarından tezi yok, evde çalışmalara başlıyorum.. :hulya:

arabada rahat edeceği sekli ayarlayın sizi görmesini ve oyuncakta etkli oluyo özellikle eline ilkez vereceğiniz bişi oyalıyor bir müddet sonra alışıyo zaten güle güle büyütün bebeğinizi

tşk ederim ömrüm.. saolun. arkadaşlar bunları not alıyorum şu an.. :kedi: yazıorum önerilerinizi.. denicem hepsini.. çünkü o gün görseniz acırdınız.. evimiz baya bi yokuşda.. halimi siz düşünün.. düşe kalka geldim eve.. inş işe yarar tavsiyelerinizCADIARZU

arabasını aldığımızda uyuyordu kızım içine koyduk yemek yedik gezdik eve geldik o hep uyuduğu için hiç farketmedi arabada olduğunu
ama bi gündüz dışarı çıkacaktım giydirdim arabasına koydum ağlamaya başladı çok korktu indirdim yere halının üstüne yatırdım susutu tekrar bindirdim yine ağladı hemen aceleyle çıktık ve kızım çattı kaşlarını arabada hep öyle gezdi bi ara uyudu babasıyla dükkanda kıyafet alıyorduk ona uyandı babasına güldü sonra yola çıktık eve gelinceye kadar yani 1 saat kadar çattı kaşlarını araba durunca ağladı sürünce sustu şimdi alıştı ama kızım çevreye çok meraklı yatırıyorum arabasına etrafı seyrede seyrede gidiyoruz
bence konuşun anlatın ona yavrum şimdi arabaya bineceksin ve gezeceğiz ben burdayım korkma tama mı deyin benim kızımda onunla büyük insanmış gibi konuşmama işe yarıyor inş. sizde de yarar

Back