• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kucakcı bebekler için ne almalı??

rengine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
142
3
68
Merhaba arkadaslar benim 6 ayini bitirmis 7 ayin icinde erkek bir bebekim var su anda 9,5 kg oldu iri bir bebek ve acaip kucakci ev tipi ana kucagini sevmedi zaten 2 aydir tasimiyor 9 kg ye kadarmis nasil oyalasam ne alsam sizce destekli oturtuyorum ama cok dengesini kuramiyor daha onerilerinize ihtiyacim var tskkrler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar benim 6 ayini bitirmis 7 ayin icinde erkek bir bebekim var su anda 9,5 kg oldu iri bir bebek ve acaip kucakci ev tipi ana kucagini sevmedi zaten 2 aydir tasimiyor 9 kg ye kadarmis nasil oyalasam ne alsam sizce destekli oturtuyorum ama cok dengesini kuramiyor daha onerilerinize ihtiyacim var tskkrler

mama sandalyesi alabilirsiniz üstünede bir kaç uygun oyuncak koyarsanız dikkatini çekecektir ben yürüteçte kullanıyorum

Mama sandaklyesi ve salincak birArada olan, Aktivite merkezi ve hoppala seklindeki urunlere baktim ne almaliyim sizce??

Back