• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kucak sorunu

brckmsl

berenimo
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
339
0
116
Kocaeli
merhaba ben aranıza yeni katıldım ve ciddi bi sıkıntım var
2,5 aylık bir kızım var ve fena halde kucak delisi oldu. malum nineler ve dedeler sagolsunlar kızımı bı kucaktan öburune tasıyıp durdular sonra kızımla tek kaldıım zamandada ben aynısını yapmak durumunda kaldım cunku asla susmuyo. yataga koyun tek basına bıraz bekler uykuya dalar gıbı seylerı okuyup denedım ama sankı ucuncu dunya savası cıkıyor uyanık oldugu her anı kucakta gecırmek ıstıyor hatta orada uyuyor yatagına koyunca uyanıyor ne yapacagımı sasırdım yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler

benim ilk kızım öyleydi babası alıştırmıştı çok çektimm ikincide hiç almadım kucagıma hafif aglamalar olsada dayandımm kimseyade aldırmadım yanlış anlaşılmalar olsada şimdi yatagana koyuyorum kendi kendine uyuyo yanına hiç gitmesemde yatagında oyalanayor1 yaşına girmek üzere.sana tavsiyem yatagına koy,allahım güsel uykular ver bebişime de canım kapısını kapattt aglasada asla alma bilmem dayanabilirmisin ama cidedn çok etkili sana güveniyor nasıl olsa alıcanı biliyor aglasın biraz dayann...ama aglarken ogunma ve morarma sorunu yoksa tabikide kolay gelsin canımmmmm

benimde beş aylık bir kızım var bende aliştirdım kucaga şimdi akşam olana kadar ayaklarım kopuyor gezdirmekten..sana kolay gelsin umarım düzeltirsin..ben dayanamıyorum aglamasına..

iyi de arkadaşlar çocuk bizlere muhtaç siz akşama kadar yatıp dursanız hiç mi sıkılmazsınız kendinizi onun yerine koyun onunda gezmeye ihtiyacı var ben bi uzmana sordum onunda ihtiyacı var dedi.benimde iki buçuk aylık bebiş var karnını doyuruyorum hemen gezdiriyorum hem gazı çıkmış oluyo hem de gezmiş oluyo tabi bu kucak olayını babamız alıştırdı.

merhaba arkadaşlar aynı şekilde benim oğlumda hiç kucaktan inmiyor şu an 7,5 aylık benimkisi hiç yatarak dinlenmiyor uyuduğu zaman sadece oda günde iki kere uyuyor yarım saat okadar mesajı yazarken bile şu an kucağımda delikafaduldenoturma odasından çıkınca hemen susuyor odadan sıkılıo benimkisi

Benim de 2,5 aylık bebeğim var ve beni görünce hep emmek istiyor. Emzirirken uyuyor, yavasca yatırayım diyorum, uyanıyor. Sosyal hayatım kalmadı, tuvalete bile zor kacıyorum bazen. Biraz büyüyünce gecer mi acaba?

Back