- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Evet çok güzel çokta akıllı ama sokaktaKurban olayım
Ne güzelmiş.
Umarım en kısa zamanda sıcacık bir yuvası olur.Ankara bana çok uzakEvet çok güzel çokta akıllı ama sokakta
İnşallahUmarım en kısa zamanda sıcacık bir yuvası olur.Ankara bana çok uzak
yazcam akşama. Burdada belki isteyen olur sansimizi deneyelm:)instagram ve facebook sahiplendirme gruplarına yazabilirsini.
Keşke istanbul'da olsaydı.
Uzun zamandır maltese terrier arıyorum sahiplenmek için.Pet shoplardan almak istemiyoruz.Sahibinden sahiplenmek istiyoruz ama bulamadık hala.Bende bu vesileyle yazmış olayım burdan sahiplendirmek isteyen olursa bana ulaşırsa çok memnun olurum
Bugün ilan vercem eski sahibi açmış heryere ilan ama isteyen olmamisOmru uzun olur umarim
Bir kedim bir kopegim var sahiplenmek isterdim ama suan bakacak durumda degilim.
Sahiplendirme sayfalariyla konustunuz mu hic?
evet o siteleri devamlı takip ediyorum.Ama sahipleride bu işi ticarete dökmüş ne paralar istiyorlar görmeniz lazım.İnşallah canım çok teşekkür ederimSosyal medya ücretsiz evcil sayfalarına (petlebi, sohayko, haysev v.s.) bakın sık sık, Terrier gördüm kaç defa ve daha ne cins hayvanlar hatta geçen pekiness mi ne tam bilemiyorum, onu bile bırakmışlar sokağa, ALLAH tan iyi birileri bulmuş da yuva aranıyordu. İnşaallah aradığınızı bu maalesef ki atılmış canların arasından bulursunuz.
evet o siteleri devamlı takip ediyorum.Ama sahipleride bu işi ticarete dökmüş ne paralar istiyorlar görmeniz lazım.İnşallah canım çok teşekkür ederim
Çok sevinirim teşekkürlerAnkaradayım. Daha dün yaşadığımız sitede kedi bulundu hemen sahiplenen çıktı bende kedinin fotosunu bi sitenin WhatsApp grubuna yazayım belki birileri çıkar sahiplenmek isteyen. Siz yinede Facebook’tan filan bol bol paylaşım yapın eğer biri çıkmazsa en azından geçiçi yuva bulabiliriz sokakta kalmasın yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?