• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kucak delisi çılgın kediş isteyen yokmuuu:((

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
32
Merhabalar. 3 gün önce ofisin önüne tertemiz bi kedi geldi benim kedilerin kuru mamasini yerken gördüm. İlk bakışta zaten ev kedisi olduğu bariz belli. mahalleye taşınan bi kadın dışarı atmış dün öğrendim . Kadinla konuştum birsuru ilan açtım yuva bulamadm bende dışarı bıraktım dedi. Sinirden kudursanda bişey yapamiosun işte.. garibim sokakta kalmış sabahları ofise alıyorum ama gece disarda ayrıca arabaların önüne atlıyor tehlike nedir bilmiyor gerçekten. Bide kucak delisi sarılıp boynumda uyuyor çok güzel bişey. Yaşında olduğunu sanmıyorum daha küçük yavru değil ama çok genç 9 10 aylık anca vardır. Başına bişey gelmeden ankaradan bi yuva cikarmi zehoşa? Resminide eklicem.

..

Eklentiler

• 20180628_192905-1-1.jpg
    20180628_192905-1-1.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 346
Keşke istanbul'da olsaydı.
Uzun zamandır maltese terrier arıyorum sahiplenmek için.Pet shoplardan almak istemiyoruz.Sahibinden sahiplenmek istiyoruz ama bulamadık hala.Bende bu vesileyle yazmış olayım burdan sahiplendirmek isteyen olursa bana ulaşırsa çok memnun olurum :KK200:

Keşke istanbul'da olsaydı.
Uzun zamandır maltese terrier arıyorum sahiplenmek için.Pet shoplardan almak istemiyoruz.Sahibinden sahiplenmek istiyoruz ama bulamadık hala.Bende bu vesileyle yazmış olayım burdan sahiplendirmek isteyen olursa bana ulaşırsa çok memnun olurum :KK200:

Sosyal medya ücretsiz evcil sayfalarına (petlebi, sohayko, haysev v.s.) bakın sık sık, Terrier gördüm kaç defa ve daha ne cins hayvanlar hatta geçen pekiness mi ne tam bilemiyorum, onu bile bırakmışlar sokağa, ALLAH tan iyi birileri bulmuş da yuva aranıyordu. İnşaallah aradığınızı bu maalesef ki atılmış canların arasından bulursunuz.

Ankaradayım. Daha dün yaşadığımız sitede kedi bulundu hemen sahiplenen çıktı bende kedinin fotosunu bi sitenin WhatsApp grubuna yazayım belki birileri çıkar sahiplenmek isteyen. Siz yinede Facebook’tan filan bol bol paylaşım yapın eğer biri çıkmazsa en azından geçiçi yuva bulabiliriz sokakta kalmasın yavrum

Sosyal medya ücretsiz evcil sayfalarına (petlebi, sohayko, haysev v.s.) bakın sık sık, Terrier gördüm kaç defa ve daha ne cins hayvanlar hatta geçen pekiness mi ne tam bilemiyorum, onu bile bırakmışlar sokağa, ALLAH tan iyi birileri bulmuş da yuva aranıyordu. İnşaallah aradığınızı bu maalesef ki atılmış canların arasından bulursunuz.
evet o siteleri devamlı takip ediyorum.Ama sahipleride bu işi ticarete dökmüş ne paralar istiyorlar görmeniz lazım.İnşallah canım çok teşekkür ederim :KK200:

evet o siteleri devamlı takip ediyorum.Ama sahipleride bu işi ticarete dökmüş ne paralar istiyorlar görmeniz lazım.İnşallah canım çok teşekkür ederim :KK200:

Rica ederim ama şaşırdım çünki ücretsiz sahiplendirme platformları onlar, zaten çoğu da sokakta bulunan hayvanlar. Ücretsiz deyip sonradan para istiyorlarsa ifşa edilmeleri gerek. Neyse umarım bulursunuz bir dost :)

Ankaradayım. Daha dün yaşadığımız sitede kedi bulundu hemen sahiplenen çıktı bende kedinin fotosunu bi sitenin WhatsApp grubuna yazayım belki birileri çıkar sahiplenmek isteyen. Siz yinede Facebook’tan filan bol bol paylaşım yapın eğer biri çıkmazsa en azından geçiçi yuva bulabiliriz sokakta kalmasın yavrum
Çok sevinirim teşekkürler

Back