Ayni sekilde bende kucagimda bebekÇok üzücü. bian ki ihmal pahalıya patlamış, bebeklere güvenmem kucaktayken bir anda kendilerini var güçleriyle ileri atıyorlar , kucagıma almaya korkarım ki asla balkona ya da pencereye yanaştırmam, çok var bu şekilde vakalar, aileler bu konuda eğitilmeli kesinlikle.
Ben de onu düşünürüm, allah korusun bebeğime bişey olsa ben de aynı şeyi yapardım o anki psikoloji ileSamsun'da ishal teşhisiyle hastaneye kaldırılan 15 aylık bebeği severken hastanenin 2'nci katının penceresinden düşüren baba, çocuğunun peşinden atladı.
Eki Görüntüle 1817360
Özlem Deniz, 15 aylık kızı Yağmur Deniz'i rahatsızlanınca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Doktorlar tarafından muayene edilen ve ishal teşhisi konulan bebek, hastanenin 2'nci katındaki Süt Çocuk Servisi'ne yatırıldı.
Çocuğunun hastaneye yatırıldığını öğrenen baba Ünal Deniz, kızının yanına geldi. Daha sonra baba, çocuğunu kucağına alıp severken cam kenarına yaklaştı ve çocuğunu 2'nci kattaki pencereden beton zemine düşürdü. Çocuğunun düştüğünü gören baba da panikle bebeğin peşinden aşağıya atladı.
Ağır yaralanan bebek, hastane personelince yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ciddi olan 15 aylık bebek, daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Baba ise olaydan yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: http://www.ntv.com.tr/turkiye/kucag...ndi-de-ardindan-atladi,9lQLaKtRH0KGkxjmMi5sOQ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?