• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kuafrnden Loreal Serie Expert bakm kremi alp kullanan var m

Lavanda

Başını eğme dik tut
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
824
3
96
Diğer
kızlar bioksin şampuan serum hc yağı kullanıyorum ama bakımsız saç uçlarımı hiç bir şey değiştirmiyor kuaförlerde satılan loeralın bakım kremini almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum boşa emek ve para harcamak istemiyorum artık

kızlar hani şu kuaförde satılan lorealın yoğun bakım kremleri var ya işte onlardan yokmu hiç kendisi yada arkadaşı kullanan bu kremlerden,kırıklara iyi geliyormu boşuna 50ytl vermiyim

ben lorealin ürünlerini begenmiyorum... benim kuaförümde önüme dizdi bi dünya loreal sac bakım ürünlerindende almadım... ama kuaförüme göre cok iimiş cok cabuk onarıyo ve düzeltiyomuş sacı... ama bence okadar para verme.. biraz daha arastır baska ürünlerede bak...

doğru diyosun sitede gezinirken biopon bakım kremi kullanan arkadaşıda okudum çok memnun kalmış bu arada şunuda söyleyim bir ara inanılmaz strese girmiştim kardeşim boşanıyordu ve üstelik çocuğuda var bu beni öyle üzdüki saçlarım baya döküldü iş yerindeki arkadaşlarım hemen fark ettiler üstüne röfleli saçıma boyada yaptırınca daha kötü döküldü, hemen bioksin aldım kullanmaya başladım arada sarımsak sürdüm 2-3 kere inanın işe yarıyor buradan herkese tavsiye ederim yeni saçlar çıkmaya başladı üstelik bioksinin daha ilk serumu bitmeden,şimdide hc yağı aldım uçlarına faydası olur belki diye ama daha yeni kullanmaya başladım ancak ümidim pek yok uçlarınada yarayan kırıkları yanıkları onaran bi şi buldummu tamamdır benim işim

loreal expert serumu ben kullandım saçınız kalın telli,kabarık,yıpranmış ve uçlarında yoğun kırık varsa bu ürünü tavsiye edrim saçı besleyici özelliği var canlandırıcı ve kırıkları azaltıcı ayrıca sakın dökülme oranınıda azaltıyo yani bende etkis böyle oldu bu yüzden tavsiye ediyorum şampuanıyla birlikte kullanın mor renkli şişesi var karıştırılmasın kuaförlerde yapılan saç bakımı sonuçlarına bu ürünle ulaşılabilir:)

Back