Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförümün sarı yaptığı saçlarımı,koyultmayı düşünüyorum?

rollan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
82
0
36
Ankara
Güzel başlayan günümü rezil ettim resmen.. daha doğrusu kuaför etti ben ona koyu bi kahveye ışıltı istiyorum dedim ama şuan saçlarım bildiğiniz sarıı!!! bi de bayıldım süper oldu demiyo mu.. çok sinirliyim çok moralim bozuk şuan (

En erken ne zaman boyayabilirim? cünkü saçlarım ince telli ve seyrek sayılır yanii zarar vermek istemiyorum koyu kahve alıp kendim boyucam bi daha da saç boyatmayı düşünmüyorum yıkıldım şuan resmen..

3 hafta bekleniyor genelde tekrar boyamak icin. Sen kendin evde rengini koyultsan dogal yöntemlerle ??? en azindan tekrar saclar boyanicak duruma gelene kadar...

bir hafta bekle bence cnm dinlensin saçın çok koyu bir renge de dönme yıkandıkça aradan sarılar çıkar hafif gölgeli gibi hoş durur ama sarının hangi tonu olduğunu bilmediğim için renk öneremicem...

kahvenin üstüne gölge mi yaptı kuaför? bu kuaförler öyle canım yaptıkları işi biraz gözle görülsün istiyorlar asla koyu bir gölgeyi kabullenemiyorlar bende ilk başlarda dediğin gibi kahve üzerine çok açık kahve tonunda gölgeyle ışıltı istiyordum ama tutmayacağını bildiğim için hiç kalkışmadım şimdi tek renk istiyorum bakır kahve tonlarında. çok mu kötü durdu ki sarı renk. eğer öyle değilse kullan biraz

ilk boyandığında saç rengi çok kötü oluyor genelde, sonra yıkandıkça oturur rengi. biraz zaman ver bence, 15 gün beklemeni öneririm, belki de sen de beğenirsin

Begenme ihtimalim yok malesef ( hiç bana giden bi renk değil.. tam sarı değill aslında da tabi bende şok etkisi yaratıcak kadar acık bi kahve arada da sarı ışıltılar olunca.. ben hülya avsar modu bişi istemiştim ama alakası yok tabiki bi hafta bekleyip boyayım öyleyse? çok yıpranmaz inşallah ya.. hiç genç işi olmadı bu yıkılmış vaziyetteyim

ya ayrıca siyah olan kaşlarımı da kahve yaptı saçıma göre koyular suan tabi de, saçımı boyadığımda onları da boyuyım mı yoksa bırakıyım kendiliğinden düzelir mi kısa sürede???

iyi akşamlar saçın için çok üzüldüm benim sana önerim şu yönde olacak ben bir ay 2 ay kadar saçının solmasını bekle saçı yakmayan süzleştiricilerlede saçını arada bir veya nasıl istersen kullan veya fönle benim saçım açıcı sayesimde koyu sarıydı düzleştirici kullana kullana rengi açık sarı olmuştu yanı saç rengini solduruyor.daha sonra kademe kademe rengini koyulaştır önce koyu kumral açık kestane koyu kestane gibi daha etkili olması için bunu söylüyorum yoksa sarıdan bi anda koyu kestaneye dönersen siyahta olabilir yada gölgeli gibide olabilir saçını riske atma bence kaşlarına gelince kaş hızlı uzar oyüzden uzadıkça al böylece renk çıkmış olur.

Teşekkür ederim kızlar yorumlar için.. ama kafaya koydum sanırım haftaya ya da en gec 2 hafta sonra boyucam bi boya alıp.. merak ettiğim yanar mı bişi olur mu saçım

zaten bu kuaförler ne zaman istediğin bişeyi yapabiliyorlar ki..
bana da benzer bir şey oldu geçen ay..başka bir renk istedim,adam karamel rengi çıkardı saçımı.
bi de foto gösterdim bu renk istiyorum diye..
neyse eyvallah dedik mecburen..
bu ay koyu renge boyadım kendim..
1 hafta yeter,saçının dinlenmesine..beğenmediysen al koyu renk, ama siyah falan olmasın..

of aynen.. bir daha boyatmayı falan düşünmüyorum zaten. hayır benim istediğimi yapsa ve begenmesem bu kadar takılmıcam.. bambaşka bi renk cıktı ortaya resmen.. 1 hafta ancak dayanabilirim zaten bu renge, aynalara küstüm!!
bu arada nasıl bi bakım uygulamalıyım saçıma peki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…