kuaforu nereye kıme sıkayet edebılırım

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
arkadaslar bı bılgınız varmı kuaforlerı nereye kıme sıkayet edebılırız saclarımı berbat ettıler ben dun kuafor kuafor gezdım bana sacına el bıle suremem mahvetmısler tek bı boya damlası sacına surulse kopar valla dedıler kı senın sacın cok cok saglıklı bır sac dedı kuaforler yanı bu kadar ısleme dayanabılmıs kı saclarındada onceden rofle varmıs nasıl bır bılıncsızlıktır dedı dıger kuaorlerde ve sacıma asla rofle yapılmayacagını uzun bı sure soledıler cok uzuldum kıme sıkayet edebılırım bu kauforu

İyi bayramlar şirinecim.Öncelikle yaptırdığın şehir ya da ilçedeki kuaförler ve berberler odasını bul.Herhangi bir kuaförden öğrenebilirsin bunu.Onun başkanını söylerler.Onlar bakarlar saçına.Gerçekten bi deformasyon varsa iyi bi ceza yer yapan kuaför.

şirine öncelikle çok geçimş olsun. Benim saçıma da benzer bişey olmuştu kuaför yüzünden. Su dalgası yaptırmıştım ve saçım sapsarı oldu birden. Ki saç rengim çok koyudur. Sonraki gün düzelttiler falan ama takip eden 2 sene boyunca hiç oturmadı saçım. Ta ki dipten gelen yeni saçlarım uca kadar uzayıncaya kadar.

Mahkeme konusuna ben de katılıyorum. Bence bir cilt doktoruna git raporunu al. Bunu unutma mesela.

Çünkü şöyle bişey var. Bazen kuaförler bozukluğun suçlusu olarak saçın yapısını suçluyorlar halbuki bir kuaför hangi ürünün hangi saça uygun olduğunu bilmek zorundadırlar. Yine de bozuluyorsa ürün ya bayattır ya karışıktır / sahtedir ya da kuaför lisanslı değildir yani eğitimsizdir. Dolayısıyla her halükarda suçlu.

Bu arada saçların için bepantene serum yumurta ve zeytinyagi maskesi yap ayda iki kere.. Emin ol bikac ay içinde toparlanacaklar.

Geçmiş olsun tekrardan.

tatlım benim eşim 20 senelik kuaför, allaha çok şükür müşterilerle ilgili hiç sorun yaşamadık ama sık sık yaşadıgımız bi sorunu paylaşmak istiyorum. müşteri bize geliyor röfle kaça diyor, 100 ytl örnek veriyorum diyor eşim, kadın aaaaa çok pahalısınız diyor, gidiyor mahalle arasında bi kuaföre yaptırıyor 60 ytl ye ondan sonra saçları avucunda bize geri geliyor,bu sac nasıl düzelir diye.
ben şunuda anlamıyorum bu 50 veya 60 liraya röfle yapanlar, ne malzeme kullanıyor onuda anlamış deyilim, bizim felsefemiz, en kaliteli ürün,en iyi hizmet.
bu şekilde kaliteli müşteri elde ediyoruz,

şikayetiniz....
ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA EDEBİLİRSENİZ.
BURADA KAYDI YOKSA BUDA BİR SUÇTUR AYRICA,a.s.

AVCILAR PELİCANDA BULUNAN MALİ KUAFÖR DE saçlarımı siyahdan kahveye dönüştürmek istedim.mehmet adlı şahıs bana saçımın hiç bir şekilde yıpranmadan 250 tl ye 5.14 saç rengine getireceğini söyledi ve bu işlemin zamanına 1.5 saat biçti.bir ertesi gün serdar adlı şahıs saçlarıma devam etti.tam 8 saatimi alarak ve saçlarımı naylon gibi yaparak bırakdıla.adamlar saçımı yakıyorlar ve ardından biraz uçlarından alımamız gerek diyorlar ya!!!sanki ben yakıp gelmişim!!! aman kızlar çok beceriksizler sakın sakın! belimde ki saçlarım şimdi ensemde,gerisini siz düşünün artık.kuaförler odasına şikeyet ettim sonuca bakacaz:18:

benim saçlarımda siyah ve boya yüzünden mahvoldular avucuma sıgmazdı önceden simdi kedi kuyrugu gibi :KK50:
kuaförde rengi degiştirmeyi düşündüm ama hiç cesaret edemedim:KK53:
en sonunda kendi haline bırakmaya karar verdim.. beyazlarım var ama onlarla anlaşıyoruz bu ara:KK1:
sonrasında kahve yapıcam en zararsızlarındanmış:26:

Arkadaşlar Suadiyedeki Gürcan Gönül kuaföre sakın gitmeyin, balyaj yaparken saçımı yaktılar. bir de üstelik hatalarını kabul etmiyorlar yok benim saçım ince telliymiş de onun için böyle olmuş, ben yıllardır balyaj yaptırıyorum, ilk defa böyle oldu. hem paramdan hem saçımdan oldum.

arkadaslar bı bılgınız varmı kuaforlerı nereye kıme sıkayet edebılırız saclarımı berbat ettıler ben dun kuafor kuafor gezdım bana sacına el bıle suremem mahvetmısler tek bı boya damlası sacına surulse kopar valla dedıler kı senın sacın cok cok saglıklı bır sac dedı kuaforler yanı bu kadar ısleme dayanabılmıs kı saclarındada onceden rofle varmıs nasıl bır bılıncsızlıktır dedı dıger kuaorlerde ve sacıma asla rofle yapılmayacagını uzun bı sure soledıler cok uzuldum kıme sıkayet edebılırım bu kauforu[/QUOTE= artist: benim eşimde kuaför eşimde bugüne kadar onlarca insanın saçını yaptı içlerin de ünlülerde var anlayamadığım şey şu kuaförü ne için şikayet ediceksin bir kuaför ne kadar baskı yaparsa yapsın hiç kimseyi koltuğuna silah zoruyla oturtmuyor bu karar öle veya böyle karşılıklı alınıyor.insanlar ne istediğini bilmeden kuaföre gelip kendine hiç olmıycak bir modeli ısrarla yaptırdığıda oluyor burda kuaför olmaz demesine rağmen ısrarla yaptıran var sen yapmazsan başkasına gıder yaptırırım diyen bi zihniyette var bence kişi ne istediğini bilir tabi ama esas bilir kişinin de söylediğine saygı duyması gerekir.tabiki işini kötü yapan kuaförler var ama bu bence birazda kadınların kuaförlerinden kolay vazgecmelerınden kaynaklanmıyo nasılmı şöyle elbise değiştirir gibi kuaför değiştiren kadınlar yüzünden üç günlük kuaförler salon açıyor buda doğal olarak bilgi ve birikim eksikliğinden gelen müşteriye ve saçına yansıyo yani bunu yine kadınlar yapıyor.bu çok basiit bi sağlama kendine ne kadar önem verirsen o kadar önem görürsün.

Son düzenleme:
artist: benim eşimde kuaför eşimde bugüne kadar onlarca insanın saçını yaptı içlerin de ünlülerde var anlayamadığım şey şu kuaförü ne için şikayet ediceksin bir kuaför ne kadar baskı yaparsa yapsın hiç kimseyi koltuğuna silah zoruyla oturtmuyor bu karar öle veya böyle karşılıklı alınıyor.insanlar ne istediğini bilmeden kuaföre gelip kendine hiç olmıycak bir modeli ısrarla yaptırdığıda oluyor burda kuaför olmaz demesine rağmen ısrarla yaptıran var sen yapmazsan başkasına gıder yaptırırım diyen bi zihniyette var bence kişi ne istediğini bilir tabi ama esas bilir kişinin de söylediğine saygı duyması gerekir.tabiki işini kötü yapan kuaförler var ama bu bence birazda kadınların kuaförlerinden kolay vazgecmelerınden kaynaklanmıyo nasılmı şöyle elbise değiştirir gibi kuaför değiştiren kadınlar yüzünden üç günlük kuaförler salon açıyor buda doğal olarak bilgi ve birikim eksikliğinden gelen müşteriye ve saçına yansıyo yani bunu yine kadınlar yapıyor.bu çok basiit bi sağlama kendine ne kadar önem verirsen o kadar önem görürsün.

X