• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaförlük

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
slm arkadaşlar bursada oturuyorum ve işkura yazıldım dün kura yapıldı bende cıkdım koaförlük kursu icin 2,5 ay sürcek ve millegtim sertifikası vericekler sonunda.ben şuan aöf işletme okuyorum 2, senenm okulun bitmesine 3 sene daha var.elim koaförlüğe cok yatkın.seviyorumda.bu sertifikayla yer acamıyorsun.ben ilerde kendime bi koaför acmak istiyorum.diploma lammam icin neler gerekiyor nereye yazılmam gerekiyor.dükkanı annemlerin oraya acmak istiyorum orda 1 koaför var cogu kişi beyenmiyor ve ohalde bile baya müşterisi oluyormuş.kurs bittikden sonra o bayanın yanında bikac ay calışıp müşteri yapınca acsam en iyi fikir.dükkanımı 6,7 ay sonra tanıdıgın diplomasından acsam olurmuki.tecrubeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

merhaba arkadaşım önce sana bişi sormak istiyorum.iskura nasıl yazıldın neler istediler?????
benim ablam kuaför cıraklık eğitimden bence bi çıraklık eğitimin sayfasına bak .ustalık belgesi şart diye biliyorum.tabii tanıdık birinin diplomasıylada acarsın ama yinede senin belgen olmalı

merhaba arkadaşım önce sana bişi sormak istiyorum.iskura nasıl yazıldın neler istediler?????
benim ablam kuaför cıraklık eğitimden bence bi çıraklık eğitimin sayfasına bak .ustalık belgesi şart diye biliyorum.tabii tanıdık birinin diplomasıylada acarsın ama yinede senin belgen olmalı

işkura gidip nüfusakagıdmla yazıldım bigün verdiler çekiliş için ogün gittim cekiliş yapıldı daha sonra da ziraat bankasında hesap acmamız istendi bukadar

Back