• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kuaförleriniz fönden sonra çıtçıtı takarken 2 katı para alıyor mu?

ncysars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
72
0
86
Ankara
kızlar bende cıt cıt kullanıyorum .ama yenı kuaforum sacıma fon cekıp cıtcıtı her taktıgında fonun 2 katı para alıyor.cıtcıta fon cekmıo ama yanlıs anlasılmasın sadece tarıyo normal bı tarakla.boyayıp rengı tutturamadıgında bı daha boyadı ve benden yıne para aldı.kendımı ııce salak gıbı hıssetmeye basladım.sızın kuafrlerınız de boyle mı yapıor ??

Malesef benim kuaförüm de böyle yapıyor ama ben çözümünü buldum kendimce:D Kendi saçıma fön çektiriyorum, çıtçıtlara da kendim fön çekiyorum, kendim boyuyorum zaten düz siyaha boyatmıştım saçımı o yüzden ton farkı falan da olmuyor:D Kuaförün boyattığı saç boyasının markasını da öğrendim, aynı boyayla boyuyorum hehe:D Ayrıca çıtçıtların nasıl takılacağını da öğrendim, onları da kendim takıyorum ohh mis:D

Malesef takma parası alıyorlar ama sakın yabancı bı yerde taktırmayın benı bı kere Çok gÜzel gazladılar kadın sadece sacıma fon cektı 25 tl aldı delırdım ama herzaman gıttıgım kuaforum var hem kendı sacımı hem cıtcıtımı yıkayıp fonluyo takıyo 10 lıra verıyorum

Ben kendi kuaförümdem aldım çıtçıtlarımı.Belkide ondan..hiç almaz benden.
Hemde her hafta değişik modeller yapar. Çıtçıtlarımın temizliğini bile önerdi bana.Ama ben kendim şampuanlı su yapıyorum.

valla bnm bedavaya taktı fön cekti kesti 15 tl verdm cıktm ama kaaaç yıldan beri kuaförüm benm 14 yasndaım 6 sendir hm annemin hm bnm kuaförm ondan heralde xD

yaw kızlar bu cıtcıtkarı kaca aldınız bn bi fiyat arastırması yapıuorumdaa.:)

Back