• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kuaförlerin kullandığı 5 kiloluk şampuanlar

smelly cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
170
38
48
Kızlar benim kayınvalidem gençliğinden beri gürbent diye bir markanın 5 litrelik şampuan ve saç kremini kullanırmış. e tabi kayınpederimde kullanmış görümcem de eşimde bununla büyümüş. ben alışverişte hep eşime erkekler için olan şampuanlardan alıyorum. ama adam beğenmiyor eczaneden bile neler aldım ne paralar verdim yok beğenmedi. ama gerçekten kayınvalidemin görümcemin eşimin saçları çok güzel ben çok beğeniyorum kullanmayınca eşimin saçları matlaştı kurudu falan kayınvalidem de varmış getirdi eşimin saçları parladı nemlendi tekrar başlayınca. Acaba genetik mi onlardan yoksa şampuandan mı bilemedim var mı aranızda kullanan. Izmir de çok var Gürbent ismi. var mı kullanan çok merak ediyorum. ben cesaret edemedim kullanmaya kurur yada dökülür diye. umarım yazan olur

Kızlar benim saçım çok kuru ve kabaran bir saç. konuyu açtiktan sonra hergün saçlarımı bu şampuanla yıkadım ilk 2-3 gün memnun kalmadım ama daha sonra saçımı yumuşattı hiç kurutmadi ve kokusu çok tatlı şimdilik memnunum ama uzun vadede sonucu tekrar yazacagim belki yorum arayanlara yardimci olur

Bir kullanın bakalım umarım sizde de iyi sonuç verir. Markasını bilmiyorum ama daha önce kuaförden 5 lt almıştım. Baya kurutmuştu saçımı kullanamamıştım.

Back
X