Saçta oriel varsa, o kısım hangi tonlarda boyanırsa boyansın (siyah ve kestaneler haric) yeni boyanın rengi hep açılıp akar maalesef. Hele ki bakırsa, kızıldan bile daha çok akar.
En iyisi doğal saç tabi ki, doğal saça uygulanan boyalar daha kalıcı oluyor. Uzatsan da canım bu seferde dipler güzel tutacak daha geç akıcak ama uçlardaki röfleler her zaman bir iki ton daha açık kalıcak. Aktıkça uçlar ile dipler arasında da ton farkı olur. Şu durumda boyatmak istersen tek çözüm; sık sık boyamak gibi gözüküyor canım maalesef..
teşekkür ediyorum Tilmessa yardımcı oldu bana yazdıkların.
o zaman bana önereceğin bir marka ve numaraları varmıdır? aşağıdaki renklere uyabilecek? öncelikle başta ki.. sık boyarım artık, fena taktım boyatmam lazım
Peki :)
O zaman sana önerebilceğim boya selective 8,44. Birde bu tondan daha açık bir tonu vardı o da 9. küsürlü birşeydi onada bakabilirsin ama bir koyusunu denemen daha iyi olur, aktıkça rengi açılcaktır çünkü. İsmini duymamış olabilirsin, marketlerde bulunmuyor daha çok kozmetikçilerde tüp + oksidan (oksidan 9luk olsun) şeklinde bulabilirsin. Pek çok bakır tonu denedim, bu boya biraz daha sanki kalıcı idi. Resmini ekliyorum. Kolay gelsin.
Eki Görüntüle 599210
hımm.. aynı durumdaydık yani :) benimde şuan dipleri geldi 3 ay önce boyatmıştım. canım numarasını falan yazarmsıın. fikir olsun bana en azından
:) ah bilsemde sölesem benm numara şeim hiç yoktur:) kutunun üzerine bakarım beğendiğim tonun bi ton koyusunu aLırım boyarım zaten akınca renk açılıo :) bir arkdas sana renk önermiş sende bu koyu ya demişssin:) sen onu boya zaten o 2 günde akıcak :))))))))
hımm..evet haklısın galiba :) deneyeceğim. kötü olursa ve gelip burada ağlarsam yandınız
beyaz tene bakır çok yakışıyoo ben de uzun yıllar kullandım tek kötü yanı dibin çıkınca fazla sırıtması her ay dip boyası yaptırıyordum :S
beyaz tenliysen muhteşem olur ama herkesin dediği gibi biraz zahmetli bir renk,sürekli boyayı tazelemen lazım,
ama üşengeç birisi değilsen,kendinle uğraşmayı seviyorsan kesinlikle denemelisin:)
Dore bakır a boyamanı tavsiye ederim. Daha doğal oluyor. Benim doğal saçım açık kestane olduğu için kumral dore bakır (loreal 7.43) a boyuyorum ama saç rengin açıksa koyu sarı dore bakır da var tavsiye ediyorlar. Koyulaştırmamış olursun. İlk başta kuaförda bakır kızıla boyatıyordum hemen akıyordu. Renk oturduğundan mıdır boyadan mıdır bilmiyorum pek değişmiyor rengi ayda bir dip boyası yapana kadar çok az açılıyor.
hımmm.. bende doğal olsun istiyorum.. peki bu 'koyu sarı dore bakır' karışımını kendim mi yapıyorum? yoksa bu şekilde mi satılıyor.
markette boyalara baktım, 'saray bakırı' mıdır nedir öyle bişey vardı ama emin olamadım. saçımın alt kısmında denesem diyorum önce, fikir olur değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?