kızlar sacımı orta kahveye boyamıstım ama cok koyu sımdı.sımdı bıraz actırıyım dıyorum.kuaforde bu tur bı sampuanla yıkayıp boyayı akıtıp ustunu boyıcam dedı.acaba benı kandırıp para almak ıcın mı yapıcak cunku bıraz acık kahveye boyayalım dedım 110 ytl ıstedı kesım fon harıç...
canım kuaforler renk koyu oldugu zaman arap sabunuyla yıkarlarmış. buyuk ıhtımal arap sabunu yada bunun benzerı çok guçlu bır kımyasalla saçındakı koyulugu kıracaktır kuafor. bunun yerıne sen evde bıkaç kere arap sabunu kullanırsan bıkaç kere bakım yagı surerde arap sabununun kurutucu etkisini azaltırsan saçını kendi kendine akıtmış olursun boyasını
Aman sakın o kadar para veriyim deme.Ben bir kere düştüm o hataya 1 ton açmak için 2 sene önce benden 150 ytl para aldı bir sonraki boyada yine kapkara yaptı saçımı bir daha kuaföre saç boyatmaya tövbe ettim. Küllü Maongoyu dinle sen, ben ona danışarak turuncu saçlarımı sarıya döndürdüm. Çok güzelde oldu ) Bu arada Teşekkürler Küllü
canım bence okadar para verme aynı hataya bende dustum sacımın rengını acıcak dıye saclarım yandı hemde sapsarı oldu bıde ustune bı dolu para verdım bıraz bekle sık yıka saclarını ustune kendın boya alıp boya sen ne zaman oldu boyayalı sacını?
arkadaşlar bende arkadaşa aynı şeyleri söyleyecektim.bir kaç ay önce bir arkadaş konu açmıştı bu konuyla ilgili.o da hem çok paraya yaptırmıştı hemde memnun kalmamıştı.arkadaşa sakın yaptırma diyecektim ama zaten siz söylemişsiniz.:)
ben casting colorla 1 5 ay once boyadım.aslında parası bana da cok geldı.buradan baktıgım kadarıyla bıtkısel acma fılan dıye de bısey yok.yıne yıpratıyomus sacı edındıgım ızlenımlerıme gore tabıkı...
sakın bitkisel açmaya inanmayın kızlar bana bitkisel açıyorus dediler ama saçlarım mahvoldu rengini akıtıyorum dedi ne renk aktı ne de saçlarımın sağlığı kaldı bide üstüne kızıl boyadı sonra kumrala boyatıp röfle yaptırdım saçlarım berbat durumda artık nem maskeleri yapıyorum eskisi gibi olmuyo tabiki