aslında yazmam doğru mu bu meslekteki arkadaşlar için bilmiyorum ama işinde iyi olanları tenzih ederek söylüyorum.yaklaşık 6aydır saçımı kendim boyuyorum tabi her hafta diil 4-5 haftada bir,bi kere açıcıyla 15dk açtım bal-kahve tonlarında dolaşıyorum bi kaç boya markası denedim hiçbirinde de sorun yaşamadım saçımda ne kuruma oldu ne kırılma ki önceki kuaförüm organixin ürünlerini kullanmasına rağmen saçım boyayla mahvolurdu. arada uçlarından kesiyorum bu sürede 2kez fön çektirdim kendime iyi bi fön aldım onla kurutunca bile önceden çatal çatal olan saçım fönlü gibi duruyo.iyi bi şampuan ve bi kaç keratin ilaveli saç bakım ürünü kullanıyorum saçlarım ciddi anlamda kendine geldi uzamaya başladı arkadaşlarım da inanamıyo son zamanlarda kaşımı bile kendim alıyorum doğal formuna kavuştu.
yani belki benim kuaför seçimlerim hatalıydı bilemiyorum ama düz renk boyada hep istediğim rengi elde ettim renk akana kadar zaten dibim geldi dip yapınca saçım parladı hep bakımlı oldu bu süreçte..loreal koleston neva color denedim karıştırarak boyadım saçım hiçte kötü olmadı.bi süre kuaför çilesine son vermek isteyenler deneyebilir yaptıkları extra bişey olduğuna inanmıyorum artık..
Kuaför koltuğuna oturunca ve bir meramınızı anlatınca, onların dinlemesi ve doğal çözümler üretmesi yerine banka memurunun çapraz satış yapması gibi kimyasal ürünler satmaya çalışmasına uyuz oluyorum, beni çok rahatsız ediyor. Bu sebepten kuaföre gidince sus-pus olmayı mümkün mertebe konuşmamayı tercih ediyorum.
duyun sesimi kuaför dostlar
bende düz boyayı yıllarca kendim boyardım arada kesime kaş içinde giderdim ama şuan röfleli mecbur gidiyorum şuanki kuaförümden menunum ama gerçekten hep bişeyler satmaya çalışmalarından bende bıktım yani düz boyayı kuaförlerden daha iyi tutturdum hemde hiç açmadan resimlerdede var görmüşünüzdür
bende düz boyayı yıllarca kendim boyardım arada kesime kaş içinde giderdim ama şuan röfleli mecbur gidiyorum şuanki kuaförümden menunum ama gerçekten hep bişeyler satmaya çalışmalarından bende bıktım yani düz boyayı kuaförlerden daha iyi tutturdum hemde hiç açmadan resimlerdede var görmüşünüzdür
düz sarı boyamadım kahve karamel tonlarına kendim boyadım sarıyı evde kendim yapmam riske girmem o kadar cnm bence sende girme çok yıpranır saçların zaten düz sarı olgun gösteriyor röfle yada balyaj daha iyi cnm