ilarzu Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2008 7.128 17 158 30 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #21 bence güzel bazen öle bi yer oluyıor ki kendi kendine diyorsun kuaföre gitmeye para vermeye beklemeye değmez gitmesen de nasıl olacak makyajı yaptın da saç için değişik bişeyler olsa diye düşünüyorsun.. ben tuttum bu modelleri kendim yapabilirim sanıyorum evde... değişik modeller olursa ekle canım bekliyoruz paylşımlarını bidenem emeğine sağlık
bence güzel bazen öle bi yer oluyıor ki kendi kendine diyorsun kuaföre gitmeye para vermeye beklemeye değmez gitmesen de nasıl olacak makyajı yaptın da saç için değişik bişeyler olsa diye düşünüyorsun.. ben tuttum bu modelleri kendim yapabilirim sanıyorum evde... değişik modeller olursa ekle canım bekliyoruz paylşımlarını bidenem emeğine sağlık
momikukayo Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2008 58 0 86 İzmir 14 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #22 bu tip şeylere elin yatkınsa belki yapabilirsin ama diğer şekilde zor olur gibi geldi bana=)=)