Saç Rengi ve Saç Boyama kuaförden çıkınca duyulan hayal kırıklığı- bakır saç

brc89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
47
6
298
35
Merhabalar. Kahve rengi saçım vardı, çikolata kahve. Böyle daha kızıl-kahve olsun canlı bir ton istiyordum. Kuaför kızıl-bakır bir şey yapacağını söyledi. Ama ortaya açık bakır-koyu turuncu bir şey çıktı. Açıkcası şu an çok mutsuz hissediyorum ben gibi gelmiyor. Bu tonu hiç sevmem. iki gün sonra gel cila atıp koyulaşturırız dedi. O kadar da para verdim, ne yapsam bilmiyorum. Şimdi direkt kahveye falan da boyayamam.

Ne renk cila yaptırsam? Çikolata kahve cilası atın desem nasıl olur? Boyamadan önce de oryal ile açtı biraz saçı.

Şunu hayal ederken: http://www.bayanlarsayfasi.com/wp-content/uploads/2013/07/Kızıl-kahve-uzun-saç-rengi.jpg
Şunun daha koyusu oldum: http://www.bayann.net/wp-content/uploads/2013/10/Bakır-kızıl-saç-rengi4.jpg

keşke rengin çıktısını alıp götürseydiniz.. cila ile biraz koyultulabilir ama çok mucize bekleme. açıcı var şimdi neye boyasan akıp gidecek 1-2 haftada...bence akmasını bekle biraz. beyaz sabun ile yıka saçı. baya açılır. bol bol krem sür hem akıtır hem saçın dolaşıklığını alır.. saç akınca çikolata kahveye boyat. zaten akacaktır yine. akınca senin istediğin renge yakın bir ton elde edersin.

Teşekkür ederim cila yaptık güzel oldu ama akıyor tabi Acaba ciladan ne kadar sonra koyu birr renge boyatabilirim? Cila yaptıralı 1 hafta oldu

Teşekkür ederim cila yaptık güzel oldu ama akıyor tabi Acaba ciladan ne kadar sonra koyu birr renge boyatabilirim? Cila yaptıralı 1 hafta oldu
cila saça zarar vermez. saçın yıpranma durumuna bak bence. yıpranma yoksa 1 hafta sonra falan boyatabilirsin. ama saçında çok yıpranma varsa bir süre zrytin yağı ve badem yağı ile bakım yapmanı öneririm.

Sonra cila attırdım, daha sonra da boyattım o renkten eser yok :) Aşırı yıpranma yok ama biraz var, onu da zamanla uzadıkça kestircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…