Kuaförden çıkan GELİNi görünce çook özendim :(

dadlu_qirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
648
0
96
İstanbul
Kızlar dün anneme hedie almak için dışarı çıktımmm.. ve yürüken yolda b, kuaförden bi gelin çıkıordu saçı başı yapılmış salona gidiooo.. ayyy dedim benim ne zaman olcak daha 290 gün şafagımız var aşkımla ( temmuzda izine gelicek beni istemeye gelicekler sözüm olcak ama olsun daha dügüne çooooook var gözümde herşley dag gibi geldi hemen ben hemen evlenmek istiom ya Çok özledim onu (((
Benim gibi daha fazla beklemek istemeyen ama beklemek zorunda olan varmı (

bende senin gibiyim canım bir an önce o bembeyaz gelinliği giysem aşkıma kavuşsam diyorum ama bende beklemek zorundayım

bende bendeeeeeeeeeee aynen beklemek zorundayım ama beklemek de istemiorum yani bu gidişle benim içimde ki bu evlenme isteğide gidicek haa:çok üzgünüm:

kızlar allah en kısa zamanda sevdiklerinizle kavuştursun . inanın günler çok çabuk geçiyor isteme söz nişan düğün hazırlığı hiç anlamıyorsunuz .

kızlar allah en kısa zamanda sevdiklerinizle kavuştursun . inanın günler çok çabuk geçiyor isteme söz nişan düğün hazırlığı hiç anlamıyorsunuz .

senin tuzun kuru tabi canım sen düğün için gün sayıyosun ama biz söz için :sm_confused:

Geç olsun da güç olmasın be tatlım,
güzelce bir söz zamanı sonrada nişan zamanını geçirin önce,
herşeyin tadına varın ki içinizde kalmasın.

Zaman su misali, ömürden gidiyor, hem sayılı günler çabuk geçer a.s.

Merhaba çok şekersin canım yaww ınşllah herşey gönlünce olur canım
ınan ozaman sözden sonra düğün daha zor beklemek
Bende nişan günümü bekliiyoruz sözlüyüm söz ile nişan arası biraz uzak geldi
oysa ki 3 ay :1shok:

bende barım bizim şafakda 344 biz askere gitmeden sözlendik haziranda büyük sözümüz var (o da ne demeyin oğlan tarafının adetiymiş bende ilk kez duydum nişan gibi bişey olacakmış oğlan tarafı takılar falan takacakmış) seneye de düğünümüz var Allah kısmet ederse ben bile imreniyorum canım kaldıki sen imrenmicen =)

allah kavustursun canımcım darısıda sana olsun tatlışım inşallahhhhopuyorumnanaktan

hepinizi Allah kavuştursun kızlar
biz eşimle 4 yıl bekledik kavuşmayı
o 4 yıl 40 sene gibi gelmişti bize
bir söz vardır ya "beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır" diye
gerçekten öyle
sözümle nişan arası 2 aydı
zaten nişan oldu mu zaman çabuk geçiyor
düğün telaşıydı şuydu buydu hiçbir şey anlamıyorsunuz
bu günlerinizin kıymetini bilin
seviyor ve seviliyorsanız her gün güzel ve özeldir
evlenip geriye dönüp baktığınızda bugünlerinizi tebessümle hatırlayacaksınız inanın...

ben de varım malesef :sinifsinif:
aşkımın gidiceği okula bağlı düğün tarihimiz boshayallersmile
daha sözümüze bile ya 2 ya da 3 yıl var :gitme:
düğüne ohooo :sinifsinif:

senin tuzun kuru tabi canım sen düğün için gün sayıyosun ama biz söz için :sm_confused:

yok cnm ya onun için değil.

tabi söze nişana kadar zor geçiyor ama nişandan sonra koşturmaca telaş nasıl geçiyor anlamıyorsun 5 ay oldu nişan olalı su gibi geçti

allah olmayanlarda hayırlı kısmetler versin inşallah :Saruboceq:

bekleyenlerinde zamanları su gibi geçsin :Saruboceq:

geçen zamanlarında tadını çıkartın bence

sanırım uzattım baya biraz daha yazarsam ahtim indiricem en iyisi ben susayım kaydirigubbakcemile3

Çok çabuk geçiyor zaman nişanlımla 5yıl once tanıstık 3 senedirde bırlıkteyız.Okuluda bıtırdık.Askerliği de uzun dönemdi o da bitti sukur söz yaptık nısan yaptık 4ay sonrada evleniyoruz.Birde ayrı şehirlerdeyiz.Allah herkesi sevdiğine kavustursun inş. Zaman su misali...

bende varım 4 yıldır bekliyoruz dahada beklicez sözümüz daha seneye evliliğimizde işlerimize bağlı:gitme:

bizimde evlenmemize ohhoohhoo okulu bıtıck derken atama derken aıllelerın tanısması ben her genç evli çifti görünce çok özeniyorum ama daha cok zman varboshayallersmile

ben de özeniyorum tabiki biran önce aşkıma kavuşmak istiyorum ama daha okul askerlik vs. birsürü şey var
olsun geç olsun ama sorunsuz olsun istiyorum inşAllah aileleri kırmadan üzmeden hayırlısıyla biz de o günleri görürüz

ayrıca senelerdir beklemiş ve birkaç ay sonra kavuşacak olanları da tebrik ediyorum hayırlı olsun

Allah kavuştursun hepinizi kızlar..
Evliliğe bi kaç ay kala o geçmesi için iç geçirdiğiniz zamanın artık geçmemesini istiosunz..
Hüzünleniosunz gittikce.. Evden,aileden ayrılcak olmak gittikce yakıyo içinizi..
Ama bu zamana gelmeden tam olarak dank etmio bu içinizdeki acı..
Evet üzülcem ağlıcam içim yancak ama bi yandan da sevdiğime kavuşcam die içiniz kıpır kıpır olabiliyodur.. Son zamanlar hissettiğiniz hüzünden kıpırdıya kulak veremeyebilrsinz kaydirigubbakcemile3
Aaaayhh ben bugün biraz kötümserim galiba kaydirigubbakcemile

Son zamanlar ya kusuruma bakmayın kızlar içim biraz fazla acıoda :kedi:

ben aşkıma kavuşayımda gerisi önemli değil yaboshayallersmile
senide Allah mutlu mesut etsin canım:asigim:

canım benımmmmm rabbım tez zamanda dogan gunesı gostersın sıze ınsallah
ınsan ozenmızmı bıtanem yaa ozenırsın tabıı...
ama zaman dedıgın oyle hızlı gecıyokı... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…