- 7 Ağustos 2015
- 291
- 269
-
- Konu Sahibi laydagresif
çok haklısınız aslında ama yaşımda biraz küçük ya gülmesinler banajilet yapmaaaa.sertleşir çoğalır.bende kendim uğraşamıyorum.zor geliyor.yıllardır güzellik merkezinde yaptırıyorum.ilk 2-3 sefer bende çekinmiştim ama sonra alıştım.şöyle düşün sonuçta bu onun işi.günde kaç kişiye yapıyor.göre göre artık sıradan geliyordur ona=) yani rahat ol senin özel bölgen onun umurunda bile değil.öyle düşün rahatla
çok haklısınız aslında ama yaşımda bunun için yani kuaförde aldırmak biraz küçük ya gülmesinler bana
haklısın ablam ama annem de kuaföre gitmez onun iş de aynı benimki gibi o yüzden ben bide anneme söyliyememAsıl bu yaşta başlayacaksın temizlik gibisi yok kuaföre giderken omuzlarında kilolarca yuk var gibi giriyorsun sıkıntıyla beklıyorsun ama cıktıgındaki rahatlıgı ancak yasayınca anlayacaksın.
Utanma. Ne kadınlar gidiyor oraya pis pis. Sen duşunu al git mis gibi.
utanma yahu .. herkeste olan seyler bunlar .. kuafore gıt eger kendın alamıyorsan ..kızlar 14 yaşındayım bikini bölgesini jiletle alıyorum popodan da kıl çıkıyor onları temizleyemiyorum o yüzden lazer gerek heralde ama bikini bölgesini ağda ile temizlemek istiyorum ama çok uğraştırıcı sizdemi kuaförde yaptırıyorsunuz yani hiç çekinmiyormusunuz anlatırsanız sevinirim
ya bide annem böyle şeylerimle ilgilenmez kıl tüy falan onlarla ingilenmez anneme söylemeyede utanırımutanma yahu .. herkeste olan seyler bunlar .. kuafore gıt eger kendın alamıyorsan ..
15 20 lıraya aldır kuafore cok pahalı degıl bı ayyter sana.. annen de utanıyosan oh hooo :))ya bide annem böyle şeylerimle ilgilenmez kıl tüy falan onlarla ingilenmez anneme söylemeyede utanırım
15 20 lıraya aldır kuafore cok pahalı degıl bı ayyter sana.. annen de utanıyosan oh hooo :))