Cilt Bakımı Ürünleri kuaförde tüğ rengi açıcı maske yaptıranlar yardımcı olurmusunz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
S

s3m4

Ziyaretçi
arkadaslar kuaförler yüzdeki tüğler için açıcı bir maske yapıyorlarya adı sanırım oryal maskesi gbi bişey . yaptıran varmı ? 2-3 ayda bir yaptırıorum ama cildim hassaslastı sanki ve her yaptırmadaan snra alerji gbi oluo bir müddet yaptıranlar görüşlerini yazabilirlermi şimdiden t$klera.s.a.s.a.s.

ben marketten aldığım ürünü yapıyorum ve memnunum tafsiye ederim(vi-vet)tüy sarartıcı krem

ben marketten aldığım ürünü yapıyorum ve memnunum tafsiye ederim(vi-vet)tüy sarartıcı krem

canım bu yüz için mi?? özel olarak sormak istedigim şuki tüysarartıcılar tüyleri uzatabiliyor vede zaman zaman kalınlaştırabiliyor... ürünü acıklarmısın canım.. a.s.:1hug:

canım bu yüz için mi?? özel olarak sormak istedigim şuki tüysarartıcılar tüyleri uzatabiliyor vede zaman zaman kalınlaştırabiliyor... ürünü acıklarmısın canım.. a.s.:1hug:

yüz ,el,kol kıllar için yani pek okunuda bilgim yok duymadımda sen bilirsin

yüz ,el,kol kıllar için yani pek okunuda bilgim yok duymadımda sen bilirsin

peki tüylerinde bi artış koyulaşma sertleşme olmadımı.. hersey normal mi...
çünkü ben bi kere bacaklarıma yapayım dedim pişman oldum.. uzattı cünkü

yüze yapyorlar.acıcı maske olarak.
kalınlasma fln olmadı ama sanki cogaldı gibi bide cildim cok hassaslastı mesela cuma yaptırdım tekrar ve cene kısmım tahriş oldu.. ama yinede yaptırıorm cnkü neredeyse 4-5 ay gidiyor

X