Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförde saçımı boyattim ama eve gelince boyadan eser kalmadı

Dilos14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
231
87
28
Kızlar merhaba. Ben bisey danısmak istiyorum bugün kuaföre gittim saçlarım kızıl , bal köpüğü ve kinayla boyamış gibiydi rengi karısıktı en son kendim boyamistim. saçlarımı mora boyatmak istedigimi söyledim. Önce Saç rengimi açtı ve yıkadı aynı zamanda yıkarken boyandığını ögrendim. 5 dakika sonra falan saçlarım durulandı kurulandı falan. Eve geldim 1 saat sonra dusa girdim ve sacımdaki bütün boya elimdeydi tırnaklarım mora boyandi elimin rengi mora döndü falan neyse dedim normaldir fazla boya akıyodur. Sacım suan kurudu ve uçları dısında mor diye bisey kalmadı uçlarına kadar aralarda sarılar kahverengi cesit cesit tonlar var uçlarıda mor. Neden boyle oldu daha öncede gittim boyattim ama hic böyle olmamıstı. Sacım yıkanırken boya dökmüş sacıma hatta kulaklarimı falanda boyadı halada mor cıkartamadım ancak sonradan elinde colorinn diye mor bir şise gördüm. Bir bilgisi olan var mı ??

Mor sampuanla boyadigini iddia etmis. Mor sampuan sari sactaki kizilligi alip nötrler. Sana boya onereyim onu al. Ve şampuanını degistirmen lazim. Radical color violet cok guzel bir mor. Hem de cok uygun fiyatli. Samouan olarak da köpürmeyen kullanman lazim. Loreal elseve nin köpüksüz şampuanı var googledan bak cikar.

Seni kandirmis yani ozetle dedigim boyadan al her sitede var. Kuaför malzemeleri satan yerlerde de var 20 liralarda. Eger canin lila yapmak isterse boya kasesine beyaz renkte sac kremi dök bolca. Üzerine azar azar mor ekle. Istedigin tona gelene kadar ekle. Beğendiğin rengi uygula.

Yıkarken boyama normal boyama olmuyor cila atmış sizin saçınıza. Bu cila işlemide normalde bile en fazla 1 ay saçta kalıyor. Kuafmre tekrar gidip düzelttirin ve boyamasını isteyin

Bende kuaförüm sizin saciniza herhangibi islem yapılmadan numleks uygulanmış onun için akar alttaki rengi once kusturup 1 yada 2 ton acacakti üzerine istediginiz ton daki boya ile boyayacakti ilk yikamnizda akip gitmezdi boyaniz

Eşim erkek berberi boyada yapıyor erkeklere boya bozulmuş tarihi geçmiş olabilir dedi.

Yıkarken boyama normal boyama olmuyor cila atmış sizin saçınıza. Bu cila işlemide normalde bile en fazla 1 ay saçta kalıyor. Kuafmre tekrar gidip düzelttirin ve boyamasını isteyin
Yarin gidicem bugun ben sacımin halini gordügumde kuaför kapanmıştı bi sinirle gittim ama. Elindeki kutuyu gösterdi sonra sana bundan veriyim daha sonra gel bununla yika saçını bu sacına cila yapıcak dedi.

Bende kuaförüm sizin saciniza herhangibi islem yapılmadan numleks uygulanmış onun için akar alttaki rengi once kusturup 1 yada 2 ton acacakti üzerine istediginiz ton daki boya ile boyayacakti ilk yikamnizda akip gitmezdi boyaniz
Sacımın ense kısmı hala mor geri kalan yarısı sacımı açtıgı zamanki sarı tonuna yakın yarısıda turuncu beyaz kahverengi karısık ne yapmam gerekiyor peki tekrar boyansa yarın bisey olur mu saçima

Ilk basta cok güzeldi tam istediğim gibiydi. 250 tl para aldı bide
Gidip sorsanız durumu o kadar para vermişsiniz durumu düzeltirler belki ,ayrıca sürekli gittiğiniz kuaforunuz varsa değiştirmeyin bazısı iyi yapiyo bazısı öncesinden beter yapiyo,bizde bile trasa alışınca gidemiyorlar başka yere, inşallah hatalarını duzeltirler

Düz boya olduğu için saçınız zarar görmez ama gidin yarın tekrar boyasin bir iki boyamadan sonra tam rengi oturacaktir saçınızın sıkıntı etmenize gerek yok

Sehir değiştirdigim icin burda ilk defa gittim ama sonuc malüm. Bugun acma yapmıştı şuan her bi noktası ayrı bi renk yarın tekrar acma yapilsa saçlarım zarar görür mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…