İnternette boya siliciler satılıyor,50 lira civarında,sildikten sonra beğendiğin bir kahverengi boyayı küllü sarılarla 3 e 1 oranında karıştırıp boyarsan turunculuk olmadan güzel bir kahverengiye ulaşırsın,toplamda 65 lira civarında kurtulursun bu işten,hiç gerek yok kuaföre,siliyoruz diye orieli basarlarsa saçına, yıllarca uğraşırsın uzatmaya.siliciyi sadece siyah boyalı yere sür.
yarım saat once kuaforden geldım canım
sıyah benım sacım ama uclarnda kahve rengı vardı
açma için 50 boya için 50 kesim için verdım 120 lıraya cıktım üstelık merkezıyerde lux bı kuafordü
kızlar nihayet bugün kuaförüme gidebildim..
saçlarımın koyu kestane yerlerini silip saçımı boyayacak. uzun zamandır aynı kuaföre gittiğim için bu
işlemi 110 tlye yapacağını, saçlarımın renginin oturması içinse 2 kez boyaması gerektiğini söyledi.
benim düğünüm haziran sonu. bu hafta sonu boyatmayı planlıyordum ama 24 nisanda boyatsam ortalama olarak mayıs ortalarında tekrar boyanması gerekecek ve benim düğünüme neredeyse 1 ay kalmış olacak.
bu haftasonu boyatmak için erken diil mi sizce? mayıs ortasına kadar beklesem daha iyi olmaz mı ne dersiniz?
canım ''silmek'' derken, boyayı silmek yani açıcı kullanmak mı oluyor?
lacivertcim bildiğim kadarıyla kullandığı maddenin içine muhakkak açıcı kullanıyor ama miktarını ayarlamak önemli. burda da tecrübe giriyor devreye
ben de koyu saçımı açtırıp kızıl yapmak istiyorum güvendiğin bir kuaförse ben de gidebilirim oraya ama istanbuldayım ben. açtırma işlemine 80 dedi burada bi yer ama korkuyorum kopar yanar diye...
canım ben izmirdeyim daha salı günü açtırdım saçımı ardından da boyattım 80tl'ye. saçım kızıl kahveydi bilirsin kızıl çok nalettir zor açılır ve açılırken de yıpranır ama benim saçım kolay yıpranan bi saç olmasına rağmen nerdeyse hiç yıpranmadan açıldı ardından da kullu boyandı şimdi harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?