• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuaförde saç boyatmak ne kadar tutar??

_biyolog_

visale aşık.. 30.06.2011
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
476
11
318
merhaba kızlar! saçlarımın 8-9 ay önce koyu kahveye boyamıştım ama saçımdaki renk karmaşası yüzünden o siyah gibi durdu. o süreden beri boyamıyorum. diplerden bir karıştan daha fazla kendi saçım çıktı. kendi saç rengim koyu kumral..

şimdi haziran sonunda evleneceğim. saçlarımı kumral yada kahve tonlarında bi renge boyatmak istiyorum hoş ne renk olacağı konusunda da kararsız kaldım orasıda ayrı konu... düğün olacağı için kendim riske girmeyeyim dedim ve kuaföre gitmeye karar verdim. kuaför muhtemelen uçlardaki siyah rengi akıtıp tekrar boyayacak. sizde bu işlem ne kadar tutar? ayrıca en az kaç sefer boyayınca saçlarımın rengi otutur?

yardım edin bana!! yeterince para harcıyorum çeyiz işlerine bir de boya işi canımı sıkıyor!!!

bugün çok lüks olmayan bir kuaföre sordum 80 akıtırız 40-50ye boyarız dedi. Ama geçen sefer lüks kuaförde düz boyata 120 bayılmıştım.

ölee mi diosunuz?? saçımı olayın en başında koyu kahveye boyadığımda bu akıtma işlemine 200 lira civarında bir para demişti diye hatırlıyorum. o yüzden epey para bayılcam diyee korkuyorum açıkcası..

İnternette boya siliciler satılıyor,50 lira civarında,sildikten sonra beğendiğin bir kahverengi boyayı küllü sarılarla 3 e 1 oranında karıştırıp boyarsan turunculuk olmadan güzel bir kahverengiye ulaşırsın,toplamda 65 lira civarında kurtulursun bu işten,hiç gerek yok kuaföre,siliyoruz diye orieli basarlarsa saçına, yıllarca uğraşırsın uzatmaya.siliciyi sadece siyah boyalı yere sür.

İnternette boya siliciler satılıyor,50 lira civarında,sildikten sonra beğendiğin bir kahverengi boyayı küllü sarılarla 3 e 1 oranında karıştırıp boyarsan turunculuk olmadan güzel bir kahverengiye ulaşırsın,toplamda 65 lira civarında kurtulursun bu işten,hiç gerek yok kuaföre,siliyoruz diye orieli basarlarsa saçına, yıllarca uğraşırsın uzatmaya.siliciyi sadece siyah boyalı yere sür.

yok canım kuaförsüz bi işe kalkışmak istemiyorum. düğün öncesi pişman olacağım bilinçsiz hiç bir şey yapmak istemiyorum. kuaför bana şart!

yarım saat once kuaforden geldım canım
sıyah benım sacım ama uclarnda kahve rengı vardı
açma için 50 boya için 50 kesim için verdım 120 lıraya cıktım üstelık merkezıyerde lux bı kuafordü

yarım saat once kuaforden geldım canım
sıyah benım sacım ama uclarnda kahve rengı vardı
açma için 50 boya için 50 kesim için verdım 120 lıraya cıktım üstelık merkezıyerde lux bı kuafordü

çok iyimiş! güle güle kullan saçlarını.. kaç kez boyamak lazım acaba saçların iyice oturması için?

saçlarını açtıkları için tek sefer yetiyor zannedersem.
ıstediğin renge gore acıyolar galıba ben kahve rengı ıstegıgım ıçın cok azbekledım karamele kadar acıldı sonra sıcak cıkolataya boyandı ve tam tuttu çokıcıme sındı

iş yoğunluğundan kuaföre gidemedim bi türlü.. aklımda sürekli bi gitsem konuşacağım. kaç kez boyatmam gerekebilir diye?

kızlar nihayet bugün kuaförüme gidebildim..

saçlarımın koyu kestane yerlerini silip saçımı boyayacak. uzun zamandır aynı kuaföre gittiğim için bu

işlemi 110 tlye yapacağını, saçlarımın renginin oturması içinse 2 kez boyaması gerektiğini söyledi.
benim düğünüm haziran sonu. bu hafta sonu boyatmayı planlıyordum ama 24 nisanda boyatsam ortalama olarak mayıs ortalarında tekrar boyanması gerekecek ve benim düğünüme neredeyse 1 ay kalmış olacak.

bu haftasonu boyatmak için erken diil mi sizce? mayıs ortasına kadar beklesem daha iyi olmaz mı ne dersiniz?

kızlar nihayet bugün kuaförüme gidebildim..

saçlarımın koyu kestane yerlerini silip saçımı boyayacak. uzun zamandır aynı kuaföre gittiğim için bu

işlemi 110 tlye yapacağını, saçlarımın renginin oturması içinse 2 kez boyaması gerektiğini söyledi.
benim düğünüm haziran sonu. bu hafta sonu boyatmayı planlıyordum ama 24 nisanda boyatsam ortalama olarak mayıs ortalarında tekrar boyanması gerekecek ve benim düğünüme neredeyse 1 ay kalmış olacak.

bu haftasonu boyatmak için erken diil mi sizce? mayıs ortasına kadar beklesem daha iyi olmaz mı ne dersiniz?

canım ''silmek'' derken, boyayı silmek yani açıcı kullanmak mı oluyor?

lacivertcim bildiğim kadarıyla kullandığı maddenin içine muhakkak açıcı kullanıyor ama miktarını ayarlamak önemli. burda da tecrübe giriyor devreye

ben de koyu saçımı açtırıp kızıl yapmak istiyorum güvendiğin bir kuaförse ben de gidebilirim oraya ama istanbuldayım ben. açtırma işlemine 80 dedi burada bi yer ama korkuyorum kopar yanar diye... :50:

ben de koyu saçımı açtırıp kızıl yapmak istiyorum güvendiğin bir kuaförse ben de gidebilirim oraya ama istanbuldayım ben. açtırma işlemine 80 dedi burada bi yer ama korkuyorum kopar yanar diye... :50:

canım ben istanbulda deilim malesef..

canım ben izmirdeyim daha salı günü açtırdım saçımı ardından da boyattım 80tl'ye. saçım kızıl kahveydi bilirsin kızıl çok nalettir zor açılır ve açılırken de yıpranır ama benim saçım kolay yıpranan bi saç olmasına rağmen nerdeyse hiç yıpranmadan açıldı ardından da kullu boyandı şimdi harika

canım ben izmirdeyim daha salı günü açtırdım saçımı ardından da boyattım 80tl'ye. saçım kızıl kahveydi bilirsin kızıl çok nalettir zor açılır ve açılırken de yıpranır ama benim saçım kolay yıpranan bi saç olmasına rağmen nerdeyse hiç yıpranmadan açıldı ardından da kullu boyandı şimdi harika

bana da 80 lira dedi kuaför cnm ama tedirginim benim saçlar ince telli falan, burdan bir arkadaş boya silici diye bir şey önerdi onu araştırıyorum ama bilmiyorum.

kuaför de bi şey olmaz dedi ama ne bileyim:44:

Back