• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaförde ağda

ada18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
63
12
48
Gaziantep
Kızlar aranızda kuaförde ağda yaptıran var mı??
Bende gitmeyi düşünüyorum ama utandığım için gidemiyorum yardımınıza ihtiyacım var....

neden utanıyorsun canım utanmana gerek yok onlar alısıklar temız bı dus al gıt mıs gıbı aldır alısıklar onlar senın gzounun ıcıne bakıpda aa ne kılısın mı dıcekelr ıslerı bu sonucda utanma gıtt aldır:D

Bende hiç gitmedim ya :26: çok çekiniyorum :18:

Son düzenleme:
merhaba tatlım bence hiç çekinme bende çok çekınmiştim ilk gittiğimde annem sürüye sürüye götürmüştü iyiki gitmişim çünkü onlar tekniği çok iyi biliyorlar ve normalde senın 1 saatte acı içinde bitireceğin işi onlar tüyleri kökünden alarak ve kısa sürede bitiriyorlar ve sir ağda da yaptırırsan tüylerin azalmaya başlar.dediğim gibi hiç çekınmene gerek yok zaten gittiğinde onların tavırlarından hareketlerınden anlıcaksın alışık olduklarını muhabbete filan başlıcaklar senle:)

bende cok utanıyodum ama gidince geçmişti çünkü onlar cok alışık canım utanma günde kaç kişiye ağda yapıyorlar:34:

Ben hep kuaförde ağda yaptırırım. İlk gidişimde ben de utanmıştım bikini bölgesinde falan, ama sonra alışıyo insan. Normal bi durum yani. İlk seferde çok açı oluyor, sonraki seferlerde daha kolay oluyo.:49:

Bir kadinin bir kadini gobekten diz kapagi arasini gormesi haram ,bence zor da olsa kendimizin yapmasi daha iyi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back