Kuaforde agda yaptırmak ıstıyorum!

neslim95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
78
0
36
Edirne
Merhabalar ben 16 yasında mını mını bır genc kızım :) Kendım o camsakızı agdalardan aldım yapamadım .Yapamıyorum. Kuaforlere gıtmeye utanıyorum .Bırkere teyzem goturmustu 2 dakıkada tertemız yaptılar. Ama kendım gıtmeye cesaret bulmam lazım. Ne dersınız buyuklerımden fıkır edınmek ıstedım tesekkur ederım

bende 23 yaşındayım kuaföre gidip aldırmaya çekiniyorum :26: ne yapmalı bende bilmiyorum canım :18:

kızlar temiz güvenilir bir kuaför bulun ve sürekli ona gidin zaten ilk zamanlar zorluk çekiyorsun ama alışıyorsun ve utanma 5 saniye sürüyor diyebilirim bende ilk arkadaşımla gittim vee çokkkkk utandım sizin gibi ama dediğim gibi ilk 5 saniyee korkunnç sonra alışıyosunuz. o utanma hiç gitmez sizden ama çok kısa süreee herşeyy açana kadarrr benim değimimle :))

canım jiletle almaya kalkışma sakın sonra daha beter olur kuaföre gitmişsin işte bi kez şimdi niye utanıyorsun ki
akrabanla gitmişsin tamam ama sonuçta ağda bölümüne o girmedi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…