• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförde açtırıp kızıl-kahve olan saç rengimi resimdeki renge nasıl döndürebilirim?

werwe91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
64
0
86
İstanbul
kızlar merhaba
benim kendi saçım kahve rengi ama ben siyah kullanıyordum 1 senedir boymadım boya aksın diye. 3 gün önce kahve rengine dönmek için açtırdım ve kahveye boyadı saçımı güya.kahve yapıp daha sonra uçlarına sarı atıcaktık ama saçımın rengi resmen kırmızı turuncu kahve arası bişi oldu yardım edin nasıl istediğim renge dönücem $IMG_2192.JPG su an saçım bu renkte ama ben $IMG_2159.JPG $IMG_2160.JPG ben bu renk olsun istiyorum . dipteki kahverengiyi isemiştim şimdilik ama saçım turuncu oldu resmen yardımcı olunnn hangi boyayla ne renge boyamalıyım bu kızın saçına ulaşmak içinn?:43::18:

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 147
  • $IMG_2230.jpg
    $IMG_2230.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 159
İçinde kızıllık veya bakırlık bulunana bir rengin üzerine hayatta istediğin rengi tutturamazsın.Daha yeni açtırıp boyatmışsın en azından akmasını bekle.Çünkü bu kızın saçları sarı.Resimlerde koyu çıkmış.Tekrar açtırman gerekiyor maalesef.

İçinde kızıllık veya bakırlık bulunana bir rengin üzerine hayatta istediğin rengi tutturamazsın.Daha yeni açtırıp boyatmışsın en azından akmasını bekle.Çünkü bu kızın saçları sarı.Resimlerde koyu çıkmış.Tekrar açtırman gerekiyor maalesef.

şaka yapıyorsunn:(:(:( en azından kahverengi olsun ya :( şimdi üstüne kahve boyasam tutmazmı :(?

Kahverengi tutar canım.Ama senin gösterdiğin fotodaki saç rengi sarı.O rengi hemen elde edemezsin.Yoksa kahveler de zaten kızıl renk içeriyor.

Back