• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kuaför Sorunu Bölüm 3: Mehmet Tatlı, Baykan Gürkan, Ali Gür

Ay_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
75
19
98
İstanbul
Herkese merhaba,

Hala kuaförü seçme aşamasındayım ve ne yazık ki bu konuda çok başarılı değşim, tavsiyelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.

Avrupa Yakası kuaför arayışlarımı sizinle paylaşıyorum:

Mehmet Tatlı Beylikdüzü : Saç,makyaj, manikür,pedikür +hem saç hem makyaj provası 525 TL
Gültekin Arı Bahçelievler : Saç,makyaj, manikür,pedikür, takma kirpik - Prova yok 600 TL
Baykan & Gürkan Florya: Saç,makyaj+hem saç hem makyaj provası 650 TL
Ali Gür Merter Meydan AVM : Saç,makyaj + sadece saç provası 250 TL

Bunlar hakkında fikri olan, duyan-bilen-giden-gören varsa beni de bilgilendirsin.

Çok teşekkür ederim.

bence prova olmayanı direk eleyerek işe başlayabilirsin..kendi adıma gelin saçım ve makyajım için prova şart diorm sürprizle karsılaşmamak adına..bir de ssm kuaförü arastırdın mı orayla ilgili çok ii şeyler duydum ben

Hallettiniz mi kuaförünüzü merak ettim.. fiyatlar fazla geldi gibi bana.. :(

Bir arkadaşımın kuzeni merter avm.deki ali gürden çok memnun kalmıştı...banada orayı önerdiler ama daa önce gitmedğim için tereddütettim...

Profesyonel topuz modelleri.cryolan seti ile makyaj komple ağda manikür+pedikür.saç provası.

Son düzenleyen: Moderatör: