Kuaför, sactasarimci & makyajuzmani

aciyagulmek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
36
0
86
Diğer
merhaba arkadaslar...

kucuklugumden beri hayalim kendi isimi kurmakti. simdi 23 yasindayim ve isvecte yasiyorum. kuaför okuluna gidiyorum ayni zamanda sactasarim ve makyajuzmanligini bitirdim. Eylulden sonra memlekerim olan batman´a kesin dönus yapmayi dusunuyorum. simdi sizin yardiminiz ve fikirlerinize ihtiyacim var.

batmanda gördugum kadariyla kaliteli hizmet veren kuaförler yok. cogu kuaförler okul veya kursa falan gitmemis.

batmanda kendi salonumu acsam sizce nasil adim atmaliyim. ve orda salon acmak nekadara mal olur.

daha dogrusu siz benim yerimde olsaydiniz ve kaliteli hizmet vereceginizden emin olsaydiniz bu ise nasil baslardiniz, salonunuzu nasil acip tanitimini yapardiniz?

simdiden tsk...

slm cnm ben anlamam ama benim erkek arkadaşımda bayan kuaförü. henüz kendi iş yeri yok ama çalıştıgı yere çok sık giderim ordan gördügüm kadarıyla bişeyler demek isterim sana.öncelik seçtigin yer çok önemli sonra elemanların seni arkandan vurmayacak ve sende onlara hakkını wereceksin.sonralıkla el broşürleri çıkarttır kartvisitler bastır ayrıca haftanın belli günleri bazı şeylerde indirime git fön gibi kesim gibi mesela.tanınana kadar çok işe yarıyo bu.kuaförcülükte konuşmanında çok yeri war bilirsin müşteriyi tutmak için onları sıkmadan sanki ilk defa görmüş gibi degilde en sewdigin birisiymiş gibi konuş bunları ztn bilirsin sende.benim izlenimlerim böyle nacizane yardımım dokunursa çok sewnirim umarım umarım isteklerin olur kib cnm

benim eski meslegim kuaförlük aynı zamanda güzellik ugmanlıgı mezunuyum ama cıraklıktan yetişmiş bir elemanın eline kimse su dökemez bunu yaşayarak bizzat şahit olmuş biriyim.
sana başarılar diliyorum ama dükkanın getirecegi sorumlulukları iyi düşün gelir ve gideri iyi hesapla reklanım cok güzel olmalıki insanların dikkatini cekebilmelisin.yanında calışan elemanlarını cıraklıktan yetişmiş olmasına dikkat et aynı zamanda kaliteli ve seviyeli elemanlar bul kendine.agzında sakızla müşteri karşılayan cinsten olmasın elemanların . işallah başarılı olursun bizimde yolumuz düşerse bi cayın içmeye ugrarız....

COLLERCIX ve LALEZAR fikir ve dusunceleriniz icin cok tsk ederim, baya bi yardimci oldunuz. Ilerde salonumu actigimda batmana beklerim ;-)...

SAYGILAR

canım bende elazığ dayım kız kardeşim kuaför fakat öğretmenlik okuduğu için hobi olarak boş vakitlerinde çalışıyor elazığ da bu sektör çok zordur çünkü bütün kuaförler çok iyiler dükkanlarına her harcamalaarı yapıyorlar ama yinede bazı kuaförler daha da tanınmış kız kardeşimde o tanınmış kuaförlerde çalışır onun dediğine göre 1. neden dükkanın açıldığı mahalle önemli sende memleketinin en lüks semti nerdese orada dükkan belirlemelisin bu dükkanın büyük olması 2. şarttır iç dekorunu daha lüks yapmalısın ki farkın ortaya çıksın ve kesinlikle ara kuytu yerlerde dükkan açma dıştan baktınmı o dükkan gel bana demeli ve bekleme yerinde müşterileri oyalayacak tv. gibi şeyler olmalı ama en önemliside kuaförünün bir bölümünüde ayır sadece çocuklara hizmet ver çocuk kuaför bölümü diye tanıtman bile sana yeter

benımde hayalım bu bende yapcam inş güzellik merkezim olsun istıorum :)

benımde hayalım bu bende yapcam inş güzellik merkezim olsun istıorum :)

mrb cnm ankaranın ne tarafındansın...dükkan kiraları ne kadar yüksek bnm arkadaşımda düşünüyo ortak olcak sanırım daha araştırma safasında walla Rabbim yardım etsin herkese insan sewdigi işi bile yapamıyoya maliyetten çok zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…