• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför saclarimi mahvetti

sedaaa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
36
11
38
31
Selam kizlar. Gecen seneden beri saclarimi istedigim renge boyatamadim. 1 sene önce oryalle actirdim karamel yaptirdim birkac ay kullandim hosuma gitmedi gittim kendim kizila boyadim. 10 gün önce yine ayni kuaföre gittim salak gibi oryalle actirdim üstüne bal köpügü yap dedim cok acayip bi renk oldu altlar kizil gibi üstler sari. Sacimi salamiyorum topluyorum ne yapcam bilmiyorum birazda yiprandi sacim. Moralim cok bozukk :( resmini atiyorum sizce ne yapmaliyim.
wp_ss_20160702_0002.png

Selam kizlar. Gecen seneden beri saclarimi istedigim renge boyatamadim. 1 sene önce oryalle actirdim karamel yaptirdim birkac ay kullandim hosuma gitmedi gittim kendim kizila boyadim. 10 gün önce yine ayni kuaföre gittim salak gibi oryalle actirdim üstüne bal köpügü yap dedim cok acayip bi renk oldu altlar kizil gibi üstler sari. Sacimi salamiyorum topluyorum ne yapcam bilmiyorum birazda yiprandi sacim. Moralim cok bozukk :KK43: resmini atiyorum sizce ne yapmaliyim.Eki Görüntüle 1854902
Renk konusunda ise kestirerek kurutulabilirsiniz malesef daha fazla boyaya maruz bırakmayın

Selam kizlar. Gecen seneden beri saclarimi istedigim renge boyatamadim. 1 sene önce oryalle actirdim karamel yaptirdim birkac ay kullandim hosuma gitmedi gittim kendim kizila boyadim. 10 gün önce yine ayni kuaföre gittim salak gibi oryalle actirdim üstüne bal köpügü yap dedim cok acayip bi renk oldu altlar kizil gibi üstler sari. Sacimi salamiyorum topluyorum ne yapcam bilmiyorum birazda yiprandi sacim. Moralim cok bozukk :KK43: resmini atiyorum sizce ne yapmaliyim.Eki Görüntüle 1854902
Saçınıza doğal yağlarla 1 2 haftaya bakım yapın kendini toparlasın sonrada az uçlarından kestirin yine kendine gelmesi için arkadaşında dediği gibi saçınız dahada yıpratmayın az bir süre o renkle dolaşabilirseniz bakım ve saç kesimiyle kendine gelir eğer dolaşamam diyorsanız yine bakım ve saç kesimi yapın bitkisel boyalar var olia yada nevanın bitkisel boyası var içinede az miktar badem yağımı bir yağ ekliyorlardı yıpranmasını indirgesin diye 6.1 veya 7.1 numaraya boyarsanız o kızıllık bi nevi küllük sayesinde daha az gözünüze batar biraz koyu bir renk olucak ama aktıkca açılıyor saçınız dinlensin kendine gelsin istediğiniz rengi kahveden yine rahat bi şekilde dönebilirsiniz çok yüksek numaralarla boyama yapmayın maksimum 7 kadar çıkın numaralar büyüdükçe içindeki açıcılık seviyisi dahada artıyor birde bakım yapmayı unutmayın çok yıpranmış saçlar için şampuanlar var onun dışında doğal yağlar zeytinyağı argan vs vs karıştırıp saçınıza sürüp bi poşet gibi bir şeyle kapatıp en az 1 saat beklerseniz güzel bir bakım olur sonra banyoda iyice akıtırsınız saçınızdakileri poşet niçin derseniz ısıyla daha iyi emiliyor saçta yağlar herhangi bir zararı yok aynısını evde kendimde uyguluyorum birde elidorun ben kırmızı spreyini aldım boyalı veya röfleli saçlar için yumuşatıcı bakım yapan durulanmayan sprey kuru veya ıslak saça uygulayablyorsunuz ve taranmayıda kolaylaştırıyor markasına takılmayın uygun fiyatlı bi ürün diye örnek verdim çok ünlü saç ürünü markalarında da benzer görevi olan spreyleri rahatlıkla bulabilirsiniz

Kararsiz kaldim. Zeytinyagla bakim yaptim yumusadi biraz. Ben zaten saçtan gectim artik yipransada olur ama o renkle sokaga cikamiyorum toplamak zorunda kaliyorum saçimi. Kestiremem ki suan omzuma kadar geliyor 3-4 ay gecmesi lazim. Baska kuaföre gittim 2 ton koyu renk yaparsak kapanir dedi. Ama cok koyu olur ya ben 1 tona raziyim da 2 tonda çikolata karamel falan yaparim dedi sanirim cok koyu olur.

Aslinda bu rengin 1 ton koyusunu alip boyamayi düsündüm ama diplerim gelince nasil olcak kendi saç rengim siyah. Dip boya yapamiyorum kendi saçima. Bunlari nasil halledebilirim kizlar ?

Diplerden bahsettiniz galiba :) evet diplerim fena degilde alt kisimlarda kizillar var onlardan kurtulmam lazim

Bol bol yika gunde 2 3 kere bakim yap filan sari istiosun galiba papatya suyuyla durula mesela renk otursun sari...

Evet cok acik sari istemiyorum bal köpügü tonlarinda istedigim renk. Ama bu gidisle ulasamicam o renge :(

Back