Saç Kesim Şekilleri kuaför saçımı ustrayla inceltti ne yapacağım ben lütfen bir bakın :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

jelibon55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
149
5
118
Kırklareli
kızlar bir hafta önce saçlarımı kestirdim hani var ya şu bob modelden. kadın saçımı sürekli ustrayla kesti hiç makas kullanmadı. sonucun böyle oclağınıbilseydim söylerdim kestirmeden önce saçlarım gür dolgundu yanii ama şimdi inceldi nasıl diyim saçım yüzüme yapışık bi halde düzelir mii uzadıkça ?? resmen ağladımm toplanmıyo da yağlı gibi duruyor saçlarm sanki

kesınlıkle duzelır cnm..bende nefret edıyorm usturadan ama bazen gozumden kacıyo kahkullerıme usturalarken yakalıyorm kuaforumu:) gecıyo bıraz uzayınca toparlıyo ama ucları kırmamaya düzleştirici kulalnammaya bak sen..

sağol canım içim rahatladı incecik oldu saçlarm yağlı gibi duruyo ellermi saçımın arasından geçiriyorum resmen saç gelmiyo elime zaten kısa bir an önce uzasın dye havuç kürüne başladım..:2:

ayy canım bılmezmıyım o piskolojıyı...ama emın ol kısa surecek toplayacak saç kendını

Bende saçlarımı kestim
Sabırla uzamasını beklicem kuaförün önünden bile geçmiyorum nefret ettim kesim şeklinden.

Sende hiç kuaföre gitme en az bir yıl bekle hem uzasın sonra makasla düzelttirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…