bir tutam kaldı saçlarımmmmmmmm pütür pütür tel tel kopuoo ya çok üzgünümmm . gidip adamın dükkanını bombalamak istiorummmmmmmmmdaha öncede yaptırdım hiç başıma böyle bişi gelmemişti o kadar dedim çok uzun bekledi yancak saçlarım dedim bu özel açıcı yakmaz dedi lastik gibi uzadı koptu saçlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayhh fenalık geliooo
canım para odemeseydın sacını yaktı dıye bıde paramı odedın
saclariniza rofle yaptirmadan oncede saclarinizda islem varmis zaten, roflesiz hali bile cok yipranmis gorunuyor.. kuaforun size bu kadar boyali ve yipranmis saca rofle yapilamayacagini soylemesi lazimdi.. ya para icin katletmis saclarinizi yada acemiymis yadaaa siz saciniz hakkinda gerekli on bilgiyi vermemissiniz.. gecmis olsun, cok da kisalmamis saclariniz.. 6 ay sonra toparlar hemen..işte eski ve yeni saçlarımmmmEki Görüntüle 382123 Eki Görüntüle 382124 Eki Görüntüle 382121 Eki Görüntüle 382122
uzun olanlar eski saçlarım tabikiiiiiiiiiii
ben ödemezdimde eşim geldi almaya ortalık çok gergindi kavga çıkmasın die ödeyip hiç konuşmadan çıktım mecburen.parada gitti saçta
hc nin dışında bide schwarzkopf un bakım kreminide aldım saçı yıkadıktan sonra onunla bekletiosun bide durulanmayan bakım kreminide aldım anlıcağın bakıma bi dünya para vermek zorunda kaldım bi röfle kadarda o tuttu ama önemli değil yeterki düzelsin saçlarım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?