• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuaför röfle yapcam die yaktı canım saçlarımı :(nasıl toparlanır bu saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ydbuge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
1.031
5
66
İstanbul
kızlar moralim diplerdeeee...kuaför canım uzun saçlarımı yaktı. üstelik altın sarısı yapcaktı kül gri yaptı 2. cilada zor döndü renk biraz insalcıl oldu.bir karıştan fazla kesmek zorunda kaldık bide demezmi paket kopmuş napim...... ya paketin içindekiler benim saçım değilmiii katil oluodum eşim zor tuttu:( çok üzgünüm. başına böyle acı bir olay gelip saçlarını toparlamayı başarabilmiş arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliporum. Şuan hc bakım yağını ve dopingini aldım sürdüm bekl
iiorum.zeytinyağı badem yagıda sürcem birer gün arayla . napcam bilmiorum:43:

işte eski ve yeni saçlarımmmm $Resim 047.jpg $Resim 042.jpg $Resim 019.jpg $Resim 001.jpg

uzun olanlar eski saçlarım tabikiiiiiiiiiii:(

bir tutam kaldı saçlarımmmmmmmm pütür pütür tel tel kopuoo ya çok üzgünümmm . gidip adamın dükkanını bombalamak istiorummmmmmmmm:43: daha öncede yaptırdım hiç başıma böyle bişi gelmemişti o kadar dedim çok uzun bekledi yancak saçlarım dedim bu özel açıcı yakmaz dedi lastik gibi uzadı koptu saçlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayhh fenalık geliooo

canım cok gecmıs olsun benım daha once sacım yanmadı ama sıyahtan kumrala dondum uzerınede rofle yaptırdım cok saglıklı olan saclarım cok yıprandı hıc kırılmayan saclarım kırıldı ben yaptıgım arastırmalar sonucunda bakım yapmaya calısıyorum sacıma uygun bır sampuanla yıkadıktan sonra bakım kremı uygulayıp duruluyorum ardından maske bu maskeler cok onarıyo sacı ardından avonun durulanmayan sac bakım kremını suruyorum azcık kuruttuktan sonrada serum suruyorum bıkac damla ısıl ısıl oluyo sac maskesını sac kremlendıkten sonra havluyla nemını alıp 5 10 dak beklettınmı sacın kaybettıklerını gerı kazandırıyormıs uzmanından duydum testtedtım onayladım onceden yaptıgımda hıc bukadar guzel olmuyodu benım saclarımda uzun uzun sacın bakımı cok zor

bir tutam kaldı saçlarımmmmmmmm pütür pütür tel tel kopuoo ya çok üzgünümmm . gidip adamın dükkanını bombalamak istiorummmmmmmmm:43: daha öncede yaptırdım hiç başıma böyle bişi gelmemişti o kadar dedim çok uzun bekledi yancak saçlarım dedim bu özel açıcı yakmaz dedi lastik gibi uzadı koptu saçlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayhh fenalık geliooo

canım para odemeseydın sacını yaktı dıye bıde paramı odedın

canım para odemeseydın sacını yaktı dıye bıde paramı odedın

ben ödemezdimde eşim geldi almaya ortalık çok gergindi kavga çıkmasın die ödeyip hiç konuşmadan çıktım mecburen.parada gitti saçta

hc nin dışında bide schwarzkopf un bakım kreminide aldım saçı yıkadıktan sonra onunla bekletiosun bide durulanmayan bakım kreminide aldım anlıcağın bakıma bi dünya para vermek zorunda kaldım bi röfle kadarda o tuttu ama önemli değil yeterki düzelsin saçlarım şuan

saclariniza rofle yaptirmadan oncede saclarinizda islem varmis zaten, roflesiz hali bile cok yipranmis gorunuyor.. kuaforun size bu kadar boyali ve yipranmis saca rofle yapilamayacagini soylemesi lazimdi.. ya para icin katletmis saclarinizi yada acemiymis yadaaa siz saciniz hakkinda gerekli on bilgiyi vermemissiniz.. gecmis olsun, cok da kisalmamis saclariniz.. 6 ay sonra toparlar hemen..

ben gerekli herşeyi söyledimde çok güveniodu kendine yanmaz çok güzel yaparım die. üstelik iyide biyere gittim bilinen bi kuaför ama paketleme süresini çok uzun tuttu defalarca uyarmama rağmen.. başıma gelenler geldi ama toparlansın saçlarım daha çok dökülmesin başka bişi istemiorumşuan

ben ödemezdimde eşim geldi almaya ortalık çok gergindi kavga çıkmasın die ödeyip hiç konuşmadan çıktım mecburen.parada gitti saçta

hc nin dışında bide schwarzkopf un bakım kreminide aldım saçı yıkadıktan sonra onunla bekletiosun bide durulanmayan bakım kreminide aldım anlıcağın bakıma bi dünya para vermek zorunda kaldım bi röfle kadarda o tuttu ama önemli değil yeterki düzelsin saçlarım şuan

bakım kremı yetmez onarıcı bır maske ve serumda kullanman lazım farkı goruceksın bak bunlara cok para vermene gerek yok 10lıraya cok guzel maskeler var avonun sac serumu bır harıka sac kırıklarına bırebır ıpeksı yapıyor parlaklık verıyor

Keratin bakimini yap derim, yapan arkadaslar cok memnun, link veremioyrum ama 'Evde Brezilya fönü/Keratin bakimi gibi bi baslik var burdan bakabilir saclarini kurtarabilirsin..
bende yapmayi düsünüyorum sahsen cünki benim saclarimda mahvoldu...
:14:

Cnm benim saçım siyahtan açık karamel sarıya döndürüldü kuaförde.Haliyle çok yıprandı banyodan çıkınca hamur gibi oluyo kurutuncada tiftik tiftik kabarıyor.Durum böyle olunca bende bakım adına ne yapmam gerekirse hepsini araştırıp yapmaya başladım.Şuan o ilk halinden çok daha iyi bayağı farketti.Tamamen toparlandı diyemem ama o yanık hali gitti en azından.İlk olarak glissin siyah serisinin şampuanı ve saç kremini aldım beyaz serisininnde saç maskesini aldım.şampuanımın içine badem yağı çörek otu yağı melissa yağı bemiks ampul ve birde evigen ampul kırdım.banyoda bu karışımlı şampuanı kullanıyorm yağlardan azar azar koydm bu arada merak etme yağlı fln kalmıyor saç.şampuandan sonra saç kremini yapıp 15 dkk bekliyorum banyoda en sıkıcı kısmı bu :( ama ciddi anlamda çok farkettiriyor.saç kremini yıkadıktan sonra saç maskesini uygulayıp 1 dkk bekleyip yıkıyorum.Çıkıncada pantenenin durulanmayan saç kremini kullanıyorum.şimdi keratin bakımı ve mavi su da sipariş ettim onlarıda uyguluycam

be pnten bemıks ewıgen yag karısımlarına karstr hftada ıkı kez kulln etkısını gorrsn benm cok ktydu duzldı

exokeratin brezilya fönünü kullanabilirsin.. hem çok hesaplı hemde saglık bakanlıgından onaylı =) kıvırcık saçların saglıklı şekilde düzleşmesi açısından bir numara diyebilirim.

Back