Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför marifetsizliği resimli

aman sakın bir daha boyatma lastik gibi uzuyor diyorsun saçları kopar.oluyor bazen böyle tuhaflıklar.geçen kış küllü sarı istediğimde kuaförden çikolata kahveyle çıkmıştım.bir kaç gün sonra üstüne röfle yaptırdım artık.bu hafta içinde hardal sarısı istedim kızıl oldum,neyse kızılı severim özlemişim dedim idare ettim .yani bu tür şeyler sadece sizin başınıza gelmiyor

Zaten şaşardım aynısı yapsalar gösteriyorum bende boyle olcak dıyorum ama alakası yok en son sacımı nasıl kesmesı gerektıgını soyledım resım gosterdım uzaktan yakından alakası yok

bnce erkekler daha bi özenerek yapıyooo kocakarılar batırıyooo saçlarıı

çok iyi diye gittiğimiz kuaförler ve onlarca par döktüklerimiz bazen bizi yanıltsa da iyi kuaförlerden şaşmayın kızlarrkaydirigubbakcemile5

güvenilir olsun en azındaaaan :lepi:

açılsa bile o kadar açılması imkansız hakikaten.. ama moral bozulacak kadar kötü bir sonuç çıkmamış ortaya en azından bence.. senin saçının rengi de güzel olmuş.. ben saçlarımı siyahtan açtırarak sarıya çevirttirdiğimde hem yoluk yoluk saçlarla kalmıştım ortada, hem de kızıl, kahverengi ve sarının 20 çeşit tonunu barındırıyordu saçım.. 2 ay falan öyle kullandım sonra da hayatımın 2. büyük hatası olan kızıla çevirdim saçlarımı :) iğrenç bir deneyimdi kısacası.. artık kuaförlere güvenmiyorum evde kendim boyuyorum saçlarımı ya da boyamı kendim götürüp öyle boyatıyorum kuaföre..

Son düzenleme:
walla benımde ilk röflemde turuncu bi kafayla cıkmıstım bana acılır acılır istedigin renk tutar dedi acılmassa 1 hafta sonra gel balyaj atalım dedi ben ertesi gun dayanamadım cünkü turuncu kafayla hayatta cıkmam sokağa gittim yapan adam yanıma bile gelemedi baska bi cocuk yaptı dedi ne hale sokmus sacını bu sac acılsa acılsa acık bakır olur sarıyla yakından uzaktan alakası yok dedi. Böyle durumlarda tekrar gidiceksin parasını verdin neticede istedigin rengide yapmak zorunda memnun değilmisin organık boyayla eskı rengine boyatacaksın aradakı farkı alacaksın yada tuketici haklarına basvuracaksın. Sac bu baska bişey değil. ıyi kuaför sadece elit semtlerde olmuyor walla mahalle aralarındakı kuaförler bin kat daha iyi.

canımmmm hiç mi hiç anlayamadımm, senin bu saçını açtı da mı böyle yaptıı ?? Açık kestaneyi vur saça, gene böyle olurr.. Yani hiç açılmamış ki saçın, lastik gibi uzuyo diyosun.. Bu renge kdr açtıysa (ki açılmamş yani) çok sağlıklı durması lazım.. Şöyle mi yaptı acaba.. Önce açtı saçını açtı açtı, sonra bi baktı ki çok açık olmuş, üstüne koyu renk atarsak böyle olur diye mi düşündü de böyle oldu.. Gerçekten çokk ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…