Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför mağduru saçlarıma yardım

Hazirun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
79
17
88
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;
uzatmadan konuya gireyim. Saçlarımın dipten yaklaşık 8 cm sonrasından başlayan röflem vardı. sonra bir dandini kuaför onları yaktı. kestirdim bende. şimdi kalan kısa saçlarım yanık değil ama yıpranmış bir miktar, açıcı ile açıldı çünkü.

sonra çok moralim bozuldu ve yapılan renk çok çiğ ve istediğim renk ile alakasız olduğu için saçlarımı kahveye boyattım akar diyerekten. ve akıyor devamlı. baya açıldı rengi. çeşitli ışıklar altında çekilmiş fotoğraflar şöyle;

eski saçıma dönmek istiyorum, daha doğrusu toplum baskısı da var. herkes yine sarı yap diyor. ama çok korkuyorum çünkü yine yanarsa kestirecek saç kalmadı

gülben ergenin ( aslında hepsi burada reklamında tam istediğim renk ama onun fotosunu bulamadım ) renge en az zararla nasıl ulaşabilirim veya ulaşabilir miyim? ve bunun için nasıl bir işlem yapmak gerekir? evde yapamayacağım işlemlerse de en azında kuaför yaparken bilinçli olurum.

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. büyüklerimin yanaklarından küçüklerimin gözlerinden öperim :)

Fotograflardan gordugum kadariyla sacin acildigi icin sac aktikca bakır tonlar ortaya cikmis..sacini tekrar sariya dondurmeye kalkarsan o bakirliklarin sariya donmesi icin saclarin yanabilir zaten yipranmis durumda demissin ..sana tavsiyem 6-7 tonlarina boya bekle toparlanmasini sacinin tabi bu arada saclarina bakim yap sonra saglikli saclarina gonul rahatligiyla rofle yaptir:))

Bu arada eger surekli akmasin dersen koleston 6 numara pek akmiyor ben de aksin diye bekliyorum da..hem sonrasinda rofle icinde guzel bir zemin rengi olur...

sağol canım cevabın için teşekkür ederim. fotolarda öyle çıkmış ama aslında saçımda bakırlık yok hatta bana bazen yeşillik var gibi geliyor. ama her yıkamamda daha da sararıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…