Saç Kesim Şekilleri kuafor korkusu yasamak ıstemıyoruummmm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ciddi misin sac kestırmekten hoslanmadıgın ıcın mı yoksa benım gıbı ıstedıgın gıbı kesım olmadıgı ıcın mı ??? gıtmıyorsun

@Bonibon82
Belime gelen saclarımı en son kusa cevirdiler o gun bugundur gitmiyorum canım.
Zaten titiz insanım ben! baskasının taragıyla fon cekılmesınden hosnut olmuyorum... bu konuda biraz cinsim :)
Dustan sonra saclarım ıslakken ortadan ayırıp kendım kesip alıyorum kırıklarımı orantılı bır sekılde.
Kas, bıyık, masa, fon, epılasyon, cılt bakımı bunlar zaten benım ustalıkla ustesınden gelebildigim seyler.
Anlıyacagın kuafore ıhtıyacım oldugu da soylenemez.. :92:

Yeteneklı ınsana ne denır kendı kendının kuaforu bukadar olunur yanı :) süpersın

bgn saçımı kestirdm bi kuofore ismine bakmadan grdm oyle internette istedgm modeli gosterdm aynısını yaptılar hemde 7 liraya ben memnun kaldm.. koufor buyukdre mahlesnde bu arada

bgn saçımı kestirdm bi kuofore ismine bakmadan grdm oyle internette istedgm modeli gosterdm aynısını yaptılar hemde 7 liraya ben memnun kaldm.. koufor buyukdre mahlesnde bu arada

Büyük sans mı dıyelım netten bulup tanımadıgın bı yerden memnun cıkmak bende ılk kez son gıttıgım yerde memnun cıkmıstım canım Bu arada gule gule kullan nasıl kestırmıstın model olarak merak ettım ??

hangi şehirdesin peki ve istanbulsa eğer semt önemli.her kuaförü denemişliğim vardır .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…