Slm sıteye yenı uye olanlardanım uzun suredır de takıp edıyorum forumu...benım sorunum.nezman kendımde degısıklık yapmak ıstedıgımde sonucunun husran oldugugulerek gırdıgım kuaforden kendımı zor tutup aglayarak kuafor koltugundan kalkmıs olmam... Artık tekrar yasamak ıstemıyorum aynı anıları oyuzden ne yapsam ?? su aralar yıne gozum su duz katlı kısa saclarda ne yapsam yaa :18: sacımı kestırmekten korkmuyorum ama kotu anılar gelıncede gerı kacıyorum kararsızımmm resmenn bırasda gaza gelmem lazım sanırım varmı ole esk de tanıdıgınız bılddıgnız kesımı ıyı bır kuafor .....
Soyledıgın gıbı bob model ama su bengunun sacı hosuma gıdıyor acıkcası ama aynısını yapabılırmı kı kuaforum sonucta onların daha profesyonel.. bakalım bana yıne kuafor yolu gozukuyor ama korkamadan gıdebılırsemcanım mademkı degisiklik yapmak istiyorsun bence kısa bob modelini dene derim ben.
Omuzlarıma yenı degmeye basladı duz saca sahıbım ayrıca...
Sariezel rıhanna modelı de hangıısı kadın kac turlu model yapıor netten baktım da pufff renkten renge modelden modele degıstırmıs hos ona cok yakısıyor esmer bıde.. Hos ole kestrırsem ayda ıkı kere ense duzelttırmek ıcın gıtmek zorunda kalacam dabakalım yarın bı gıdeyım kuafore ne dıyecek ...
senın sacların nasıl suan boyu olarak naasıl bı bob kesımı demek ıstemıstım???bence canım rıhanna modelını deneyebılırsın.o model benımde cok hosuma gıdıyor bıraz daha bob kullandıktan sonra bende denıcem.cok hos ve cekıcı bır model.
senın sacların nasıl suan boyu olarak naasıl bı bob kesımı demek ıstemıstım???
Arkadaslar bırazdan arkadasımla beraber onun tavsıye ettıgı ve gıttıgı yere gıdecegız bakalım gelısmelerı aktarırım ıns bu sefer guzel olacak
hadı bakalım canım ınsallah ıstedıgın gıbı olur.mutlu haberlerını beklıyoruz:)))
hadı bakalım canım ınsallah ıstedıgın gıbı olur.mutlu haberlerını beklıyoruz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?