• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kuafor korkusu yasamak ıstemıyoruummmm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bonibon82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
120
0
46
Eskişehir
Slm sıteye yenı uye olanlardanım uzun suredır de takıp edıyorum forumu...benım sorunum.nezman kendımde degısıklık yapmak ıstedıgımde sonucunun husran oldugu :5: gulerek gırdıgım kuaforden kendımı zor tutup aglayarak kuafor koltugundan kalkmıs olmam... Artık tekrar yasamak ıstemıyorum aynı anıları oyuzden ne yapsam ?? su aralar yıne gozum su duz katlı kısa saclarda ne yapsam yaa :18: sacımı kestırmekten korkmuyorum ama kotu anılar gelıncede gerı kacıyorum kararsızımmm resmenn bırasda gaza gelmem lazım sanırım varmı ole esk de tanıdıgınız bılddıgnız kesımı ıyı bır kuafor .....

Slm sıteye yenı uye olanlardanım uzun suredır de takıp edıyorum forumu...benım sorunum.nezman kendımde degısıklık yapmak ıstedıgımde sonucunun husran oldugu :5: gulerek gırdıgım kuaforden kendımı zor tutup aglayarak kuafor koltugundan kalkmıs olmam... Artık tekrar yasamak ıstemıyorum aynı anıları oyuzden ne yapsam ?? su aralar yıne gozum su duz katlı kısa saclarda ne yapsam yaa :18: sacımı kestırmekten korkmuyorum ama kotu anılar gelıncede gerı kacıyorum kararsızımmm resmenn bırasda gaza gelmem lazım sanırım varmı ole esk de tanıdıgınız bılddıgnız kesımı ıyı bır kuafor .....

canım mademkı degisiklik yapmak istiyorsun bence kısa bob modelini dene derim ben.

istedigin modeli belki iyi anlatamadigindan sonucu husran oluyo
bence kuafore gittiginde istedigin modelden bi kac resim goster kuafore boylece daha iyi anlar

Denemem mı elımde dergıden bı fotografla gıttım kuafore bole model ıstıyorum yakısmazsa hıc kesmeyelım dedım ama aynaya baktıgımda :5: hıc alakası olmayan bı kesım... gercı o ara denızlıde kalmıstım teyzemlerın yanında gene bole gaza gelıp bılmedıgım teyzemın tavsıyesı ıle gıttıgım bı yerdı ama ınsan kuafor olmus hıcmı yetenek olmaz hos memlekete donunce de kendı kuaforumdede aynı sonuctu duzelttırmek ıcın gıttıgımde cocuk sacına bnzetmıstı :50:

canım mademkı degisiklik yapmak istiyorsun bence kısa bob modelini dene derim ben.
Soyledıgın gıbı bob model ama su bengunun sacı hosuma gıdıyor acıkcası ama aynısını yapabılırmı kı kuaforum sonucta onların daha profesyonel.. bakalım bana yıne kuafor yolu gozukuyor ama korkamadan gıdebılırsem :66: Kurbanlık koyun gıbı hıssettım yaa

o zaman iddiali sac modelleri degilde basit kücük adimlarla kuaföre git memnun kalirsan tekrar gidersin daha farkli yaptirirsin
zevkine güvendigin arkdaslarindan önerdikleri kuaföre gidebilirsin beraber gidin dalmadi o da takip eder:44:
Birde hüsrana ugramamak icin kuaför sacinla ilgilenirken sende takip et ve begenmedigin seyleri o an söyle yada sor simdi ne yapilicak gibi ama sonucu aynada görmeden önce el at mutlaka

Karısacam bu sefer ya elıne makası aldıgında gozu donmus gıbı oluyolar ozamn kestırdıgımde de bak fon cekınce olur dımı bu kadar kısa olması mı gerekıyor dedıgımde bana bırak sen gozun alıskın degıl ılk oldugu ıcn dedı bıde ıslerıne karısılmasından hoslanmıolar hos benım gıttıgım kuafor ıcın tam olarak bole degılde sankı anlamıyormusum gıbı davranmıstı

bence canım rıhanna modelını deneyebılırsın.o model benımde cok hosuma gıdıyor bıraz daha bob kullandıktan sonra bende denıcem.cok hos ve cekıcı bır model.

Sariezel rıhanna modelı de hangıısı kadın kac turlu model yapıor netten baktım da pufff renkten renge modelden modele degıstırmıs hos ona cok yakısıyor esmer bıde.. Hos ole kestrırsem ayda ıkı kere ense duzelttırmek ıcın gıtmek zorunda kalacam da:1: bakalım yarın bı gıdeyım kuafore ne dıyecek ...

Sariezel rıhanna modelı de hangıısı kadın kac turlu model yapıor netten baktım da pufff renkten renge modelden modele degıstırmıs hos ona cok yakısıyor esmer bıde.. Hos ole kestrırsem ayda ıkı kere ense duzelttırmek ıcın gıtmek zorunda kalacam da:1: bakalım yarın bı gıdeyım kuafore ne dıyecek ...

googlede rıhanna saç modeli diye yazıp aratııgında gorsellerde cıkan bırıncı sıradakı 5 ıncı resım benım cok hosuma gıdıyor ona bı bak bence.

Arkadaslar bırazdan arkadasımla beraber onun tavsıye ettıgı ve gıttıgı yere gıdecegız bakalım gelısmelerı aktarırım ıns bu sefer guzel olacak :3:

Back