• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför kaşlarımı boyadı igrenc oldu neolur yardım!

HAWAI

Çek elini memleketimden!!
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
199
4
96
İstanbul
Kızlar ben esmerim kuaförüm kahve kızıl gibi açık bir tona saçlarımı boyadı. Fena olmadı ama kaşlarımıda boyadı. Bende sesimi çıkarmadım. Sonra eve geldim. Evdeki Herkes dalga geçti. Turuncu gibi olmuş dediler. :1shok:bana o ne levent kırcanın dönme şarkıcı tiplemesi varya. Aynı ona benzemişsin dediler. :sinifsinif:Sabah kalktım siyah kalemle biraz boyadım. Ama uzayana kadar neyapcam şimdi tekrar kuaförede gitmek istemiyorum. Kaşlarımı koyulaştırmam lazım. Ne yapmalıyım.

kaşlarını kestiriyo musun bilmiyorum ama eğer öyleyse hemen uzar.üzülme sende kalan uzadıkca boyalı kalan yerleri kalemle kapatırsın.
yoksada bir iki gün geçsin boyat.üst üste boya alınca dökülür filan dikkat ...

kaştaki boya her zaman daha çabuk akıyo canım..o kızıllık filan bikaç güne solar merak etme..o zamana kadar kalemle idare edersin..ya da olmaz diyorsan kuaföre git, o 2 dakikalık bi işlemle koyulaştırır..o kadar az tutuluyo ki boya kaşta, zarar vereceğini sanmıyorum..tabi yine de bi danış kuaförüne...

geçici fikirler arasında kaşlarını rimelle boyayabilirsin bence.
ya da saç rimelleri mi ne varmış galiba bu sitede duymuştum.

Toz farla boyayabilirsin canım kaşın rengi açıksa kahve tonlarıyla kontrast yapabilirsin.

Back