Saç Rengi ve Saç Boyama kuafor hatasi rengarenk saclari duzeltmek

cikolatalisufle

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
29
0
16
İstanbul
Benim saclarim kuafor hatasindan rengarenk oldu uclari sari onleri cok koyu kahve dipleri kizil parlayan kahve gibi birsey orjinal rengi koyu kullu kumral sacimin sizce bu renge boyasam direk saclarimdaki bu kizil parlamalar ve o sari ile arasindaki uyumusuzluk gider mi aktikca o sarilar hafif bir golge gibi durur mu lutfen yardim edin saclarim da yanik tiftik tiftik oldu zaten cok uzuluyoruk lurltfen yardim edin disari cikmak okula gitmek istemiyorun resmen :(

Benim saclarim kuafor hatasindan rengarenk oldu uclari sari onleri cok koyu kahve dipleri kizil parlayan kahve gibi birsey orjinal rengi koyu kullu kumral sacimin sizce bu renge boyasam direk saclarimdaki bu kizil parlamalar ve o sari ile arasindaki uyumusuzluk gider mi aktikca o sarilar hafif bir golge gibi durur mu lutfen yardim edin saclarim da yanik tiftik tiftik oldu zaten cok uzuluyoruk lurltfen yardim edin disari cikmak okula gitmek istemiyorun resmen :(

bence boyatmadan once silme işi gerekir,loreal eflassor boya siliciyle,ondan sonra boyatsan bence daha garantili ve dogru olur,bende bir kaç sene once boyle duruma düştum ve dedigim gibi silme,arkasindan boyatmayla saç rengim gayet güzel oldu

yok cnm tam tersine saçlari hiç yipratmiyor,bana kuafor yapti çok memnun kaldim,ama bazi kuaforler ucuza getırmek için silici yerinde açici kullaniyorlar,bu yuzden guvenli yere gitmek lazim yada evdede yapmak mumkun,arkdasaim evde kendisi yapti oda memnun kaldi

Back