Saç Kesim Şekilleri Kuaför fobisi ve evlenmek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mavikus

Kınalı Kuzuu :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.372
39
73
Arkadaşlar başlıktan da belli olduğu üzere saçlarım konusunda hassasım. Bu güne kadar tembihle de olsa kuaför sandalyesine otursam hep saçlarım tararken yolundu, herhangi bir model yapılırken hızlıca bitirmek için çok yıpratıldı. Boya yaptırdığım dönemde ise yakıldı

5-6 senedir saçlarımı kendim kına ile boyuyorum, uçlarından kendim alıyorum. Çeşitli topuzlar öğrendim ve hoş aksesuarlar aldım, düğünlere giderken hep kendim yaptım. Saçlarım kalçalarımda, tam olarak uzunluğu popoda

Düğünüm olacağı zaman ister sitemez kuaföre gidilir ve ben çok gerilirim diye düşünüyorum. Saçlarımın uzunluğuna uygun çok model var mıdır kuaförlerde bilmiyorum, kısalttırmak istemiyorum. Sinirleneceğimi az çok tahmin ediyorum, ne günümü mahvetmek ne de bir başkasını kırmak istiyorum. Ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

Tanıdığım ve güvendiğim bir kuaför yok. Tavsiye edilenler de beklentilerimi karşılamadı şu ana kadar

bende de benzer bir sorun vardı...kuaför bir türlü istediğimi anlamaz, bildiğini okur vs. düğün gününden önce prova oluyor provada biraz geriliyorsunuz ama düğün günü sorunsuz oluyor böylece

of offf

şuanda kara kara düşünüyorum napsam diye.kuaföre saçlarımn uçlarını aldırmak için gidersem mutlaka hüsranla en az 5cm kısaltılmış saçlarımla cıkcagıma eminm.gidemiyorm 1 senedir kestirmek için.

ama şimdi bi sorunum var saçlarımn en uç kısmı cok yıprandı.. kestirmem lazm ama gidemem kuaföre annem keseyim diyo cesaret edemiyorum.. cok sıkıldım cidden ...

bi foto yüklesem de nasıl kesmem gerektigini söylseniz nede güzel olurdu.. arkası düz degil v seklnde geliyo bu yüzden de en uçu kessecek olsam şekli şemali degişecek gibi geliyo . napcm bn yaa

Canım benim saçlarımda kat yok, o yüzden işim biraz daha kolay. En son şöyle yaptım, atkuyruğu yaptım önce. Sonra lastiği en ucuna kadar çekiyorum, uçlarında kesmek istediğim kadar kalıyor. O zaman kesiyorum

Ama v şeklindeki saçlarda bu olmayabilir canım. Biraz bakayım yardımcı olmaya çalışayım buna uygun kesim bulabilirsem

teşekkür ederiim. bi video buldm netten ona göre birazcık kesmeye calştm. ilkkez kendim saçma makas degdrdim ciddn bi cesaret geldi yani.azcık düzeldi ama bi daha ki duştan sonra yine bi denicem. farklı bişey bulursam daha ii olucak tabiki

mavikuş ben daha önceden sana söylemiştim ama hatırlamayabilirsin :) anladığım kadarıyla kuaförlere karşı önyargılısın (bence haklısın) gerek senin önyargından gerekse kuaföre gitmeye alışık olmadığından adam ağzıyla kuş tutsa sana yaranamaz... bu nedenle sana tavsiye edilen kuaförlere öncelikle provaya gitmelisin. bu sayede düğündede aşağı yukarı asıl birşeyle karşılaşacağını bilirsin ayrıca istediğin model kafanda iyice netleşmiş olur. eğer Ankara'da bir kuaför arıyorsan sana bir kaç öneride bulunabilirim...

Son düzenleme:

Hatırlıyorum canım hatırlamaz mıyım. Düğün adanada olur (daha var düğüne fikir edinmek için başlık açmıştım) ben de adanalı değilim. Orada prova imkanından emin olamadığım için bir sorayım dedim. Prova imkanım olursa bu önerini kesinlikle dikkate alacağım

Bir de sen adam deyince aklıma geldi ben bu konuda kötü bir cinsiyet ayrımcılığına doğru gittim: beni takmayan ve bildiğini okuyan kuaförler hep kadındı karşıma çıkan, daha ılımlı ve bir nebze dinleyen kuaförler erkek:)

ben hayatımda hiç kadın kuaföre gitmediğim için direk adam dedim kuaför imkanın olmasa bile bi maşan olsa yeter kendi saçını genel olarak kendin yaptığın için elin yatkındır zaten maşa ile saçlarını gevşek birşekilde yandan toplarsın olur biter sana şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum

Saçlarına ait resim var mı canım?

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için ve rahatlattığın için. Nişanımda nişanlımın ablası kuaföre götürelim seni bir kez nişan olacaksın dedi, abla aklımda bir topuz var kendim yapayım kötü olursa giderim dedim. Kendim yaptım çok beğendiler :) :)

arkadaşlar hint kınasının içerisinde kumaş boyası vrmış bu yüzden kuaförler kınayı açamıyorlar. hint kınası yapmak isteyen arkadaşlar bir araştırsın bence

Adana' da gerçekten kaliteli kuaförler var, ben orda yaşıyordum ve çok memnundum. Abdullah kuaför vardı mesela, Mahmut vardı... Bu kuaförler zincir kuaförler. İstanbul' daki mos kuaföre eş değer, onlar gibi isim yapmışlar. Ancak çok pahalılar. İnternetten model araştır, resimlerini götür, bir prova yaptır (imkanın olursa), memnun kalırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…