of offf
şuanda kara kara düşünüyorum napsam diye.kuaföre saçlarımn uçlarını aldırmak için gidersem mutlaka hüsranla en az 5cm kısaltılmış saçlarımla cıkcagıma eminm.gidemiyorm 1 senedir kestirmek için.
ama şimdi bi sorunum var saçlarımn en uç kısmı cok yıprandı.. kestirmem lazm ama gidemem kuaföre annem keseyim diyo cesaret edemiyorum.. cok sıkıldım cidden ...
bi foto yüklesem de nasıl kesmem gerektigini söylseniz nede güzel olurdu.. arkası düz degil v seklnde geliyo bu yüzden de en uçu kessecek olsam şekli şemali degişecek gibi geliyo .napcm bn yaa
Canım benim saçlarımda kat yok, o yüzden işim biraz daha kolay. En son şöyle yaptım, atkuyruğu yaptım önce. Sonra lastiği en ucuna kadar çekiyorum, uçlarında kesmek istediğim kadar kalıyor. O zaman kesiyorum
Ama v şeklindeki saçlarda bu olmayabilir canım. Biraz bakayım yardımcı olmaya çalışayım buna uygun kesim bulabilirsem
mavikuş ben daha önceden sana söylemiştim ama hatırlamayabilirsin :) anladığım kadarıyla kuaförlere karşı önyargılısın (bence haklısın) gerek senin önyargından gerekse kuaföre gitmeye alışık olmadığından adam ağzıyla kuş tutsa sana yaranamaz... bu nedenle sana tavsiye edilen kuaförlere öncelikle provaya gitmelisin. bu sayede düğündede aşağı yukarı asıl birşeyle karşılaşacağını bilirsin ayrıca istediğin model kafanda iyice netleşmiş olur. eğer Ankara'da bir kuaför arıyorsan sana bir kaç öneride bulunabilirim...
Hatırlıyorum canım hatırlamaz mıyım. Düğün adanada olur (daha var düğüne fikir edinmek için başlık açmıştım) ben de adanalı değilim. Orada prova imkanından emin olamadığım için bir sorayım dedim. Prova imkanım olursa bu önerini kesinlikle dikkate alacağım
Bir de sen adam deyince aklıma geldi ben bu konuda kötü bir cinsiyet ayrımcılığına doğru gittim: beni takmayan ve bildiğini okuyan kuaförler hep kadındı karşıma çıkan, daha ılımlı ve bir nebze dinleyen kuaförler erkek:)
Hatırlıyorum canım hatırlamaz mıyım. Düğün adanada olur (daha var düğüne fikir edinmek için başlık açmıştım) ben de adanalı değilim. Orada prova imkanından emin olamadığım için bir sorayım dedim. Prova imkanım olursa bu önerini kesinlikle dikkate alacağım
Bir de sen adam deyince aklıma geldi ben bu konuda kötü bir cinsiyet ayrımcılığına doğru gittim: beni takmayan ve bildiğini okuyan kuaförler hep kadındı karşıma çıkan, daha ılımlı ve bir nebze dinleyen kuaförler erkek:)
ben hayatımda hiç kadın kuaföre gitmediğim için direk adam dedimkuaför imkanın olmasa bile bi maşan olsa yeter kendi saçını genel olarak kendin yaptığın için elin yatkındır zaten maşa ile saçlarını gevşek birşekilde yandan toplarsın olur biter sana şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum
Saçlarına ait resim var mı canım?
çok şükür ki öyle büyükçene bir kuaför fobim yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?