- 2 Aralık 2017
- 77
- 55
- 3
- 40
- Konu Sahibi madambovary
-
inanın bana sarıdan baska hıcbır renk yakısmıyor ve bunca yıprattıktan sonra koyulastırmayı dusunememtek renk koyu kahveye boyasan nasıl olur acaba. bu haliyle kullanma derim
saçın boyu ne kadar kısaysa biraz daha kısalıp dalgalanma kapatılabilir belkiinanın bana sarıdan baska hıcbır renk yakısmıyor ve bunca yıprattıktan sonra koyulastırmayı dusunemem
çok tesekkurler bır bakınayımBence kendiniz dokunmayın buna daha da kötü yapabilirsiniz. Vardır muhakkak işinin ehli bir kuaför. Süslü Sözlük'ten falan araştırabilirsiniz, ben kendi kuaförümü oradan buldum.
dalgalanma kulak hızasındasaçın boyu ne kadar kısaysa biraz daha kısalıp dalgalanma kapatılabilir belki
Aynısı bana,da oldu diplerim turuncu oldu garnie turuncu karşıtı extra sarı al kahweye dönecekmerhaba arkadaslar ben yıllardan berı kuafore gtmıyorum fobım var sacımı cok kısa kesmıslerdi pskoloim bozulmustu ondan beri malesef gitmıyorum.3 yıldır sarısınım ama temız sarı değil doreli sarılar derken baya acılmıstı son zamanlarda sac rengım platıne donmustu 5 ay boyamadım kendı diplerim kumral oldugu ıcın dogal ombre goruntusu olsun dıye ama sıkılmıstım komple sarı yapmak ıstedim palette platin sarısı sac boyası ve palette sac acıcısı aldım once sac acıcısını uyguladım 3 gun sonrada komple platin boya yaptım ama bugunku sacım tam bır facıaydı diplerim koyu turuncumsu sarı oldu geçisler cok keskın boyalı kısımlarda griye donuk beyaz calısıyorum bu sacla ınsan ıcıne nasıl cıkacagım bılmıyorum. tekrar diplere acıcı uygulamak ıstemıyorum bana ne onerebılırsiniz? tek uygulamada sadece dipleri nasıl uclara uygun hale getırebılırım fotograf ta yükleyecegım.simdiden yardımcı olacak herkese sonsuz tesekkurler
gerçekten benımde son sans aklımda tek onu boyamak vardı ekstra acık gumus sarısı olan degılmı?Aynısı bana,da oldu diplerim turuncu oldu garnie turuncu karşıtı extra sarı al kahweye dönecek
yok gerçekten gidemem oturamıyorum o koltuga. o olaydan sonra saçlarımı koparmya baslamıstım cıddı travma etkısı yarattı yıne de oneri ıcın cok cok tesekkur ederımistanbuldaysan kuaforumun ismini vereyim.. saclarim 10 yildir rofle, ama sik rofle yapiyor platin gibi. Ombresi de efsanedir. Adam gibi bir kuafor anca duzeltir bunu,yenmen lazim fobini yapacak bisey yok
Turuncu karşıtı olan olucak kutuda yazıo canım o seni kurtarırgerçekten benımde son sans aklımda tek onu boyamak vardı ekstra acık gumus sarısı olan degılmı?
Görememen normal. Bir sürü Türk kadını o kadar absürt sarilarla geziyor ki artık her şey normal gelmeye başladi. Hahaha hele o siyahımsı kaslar ve sari sac bile...="Maviminval, post: 55501437, member: 858554"]Absürt bi anormallik göremeyen sadece benmiyim
Haklısınız :)) sözüm meclisten dışarı sarı saç simsiyah kaş hoş durmuyor toplama bilgisayar gibi :)) ay ne güldüm :)Görememen normal. Bir sürü Türk kadını o kadar absürt sarilarla geziyor ki artık her şey normal gelmeye başladi. Hahaha hele o siyahımsı kaslar ve sari sac bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?