• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuafor fobim / resimli/

madambovary

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
77
55
3
40
merhaba arkadaslar ben yıllardan berı kuafore gtmıyorum fobım var sacımı cok kısa kesmıslerdi pskoloim bozulmustu ondan beri malesef gitmıyorum.3 yıldır sarısınım ama temız sarı değil doreli sarılar derken baya acılmıstı son zamanlarda sac rengım platıne donmustu 5 ay boyamadım kendı diplerim kumral oldugu ıcın dogal ombre goruntusu olsun dıye ama sıkılmıstım komple sarı yapmak ıstedim palette platin sarısı sac boyası ve palette sac acıcısı aldım once sac acıcısını uyguladım 3 gun sonrada komple platin boya yaptım ama bugunku sacım tam bır facıaydı diplerim koyu turuncumsu sarı oldu geçisler cok keskın boyalı kısımlarda griye donuk beyaz calısıyorum bu sacla ınsan ıcıne nasıl cıkacagım bılmıyorum. tekrar diplere acıcı uygulamak ıstemıyorum bana ne onerebılırsiniz? tek uygulamada sadece dipleri nasıl uclara uygun hale getırebılırım fotograf ta yükleyecegım.simdiden yardımcı olacak herkese sonsuz tesekkurler

Eklentiler

• 07A41036-D3EE-43C2-B8B4-9BCCDD73BC93.jpeg
    07A41036-D3EE-43C2-B8B4-9BCCDD73BC93.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 955
Platin, sari gibi aci renkler isinin ehline yaptirilmali. Aksi taktirde sacta dalgalanmalar olur ve kotu gorunur.

Kuafore gidip duzelttirin ya da kumral , acik kahve gibi bir renge boyayarak durumu kurtarabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bence kendiniz dokunmayın buna daha da kötü yapabilirsiniz. Vardır muhakkak işinin ehli bir kuaför. Süslü Sözlük'ten falan araştırabilirsiniz, ben kendi kuaförümü oradan buldum.

kumral saçtansa böyle daha ombre gibi durmuş bence.
kuaföre gitmeyeceksen ve bu saçından hoşlanmadıysan koyu bir renge boyayıp sarı saç devrini kapatmaktan başka bir yol yok. kendin açmaya çalışıp mahvedersen çok kötü olur saçların. uçları olsa kesip kurtarırsın ama bu tam diplerde

Bence insan içine çıkamayacak kadar kötü görünmüyor. Bu kadar işlemden sonra 1 - 2 hafta ellemeyin saç dipleriniz dinlensin o sırada dışarıdayken hep toplayın güzelce farkedilmez bile. Sonra mahalle kuaförü olmayan düzgün bir yere gidin. Muhtemelen 9.1 gibi bir rengi tüm saça sürecektir

istanbuldaysan kuaforumun ismini vereyim.. saclarim 10 yildir rofle, ama sik rofle yapiyor platin gibi. Ombresi de efsanedir. Adam gibi bir kuafor anca duzeltir bunu,yenmen lazim fobini yapacak bisey yok:(

merhaba arkadaslar ben yıllardan berı kuafore gtmıyorum fobım var sacımı cok kısa kesmıslerdi pskoloim bozulmustu ondan beri malesef gitmıyorum.3 yıldır sarısınım ama temız sarı değil doreli sarılar derken baya acılmıstı son zamanlarda sac rengım platıne donmustu 5 ay boyamadım kendı diplerim kumral oldugu ıcın dogal ombre goruntusu olsun dıye ama sıkılmıstım komple sarı yapmak ıstedim palette platin sarısı sac boyası ve palette sac acıcısı aldım once sac acıcısını uyguladım 3 gun sonrada komple platin boya yaptım ama bugunku sacım tam bır facıaydı diplerim koyu turuncumsu sarı oldu geçisler cok keskın boyalı kısımlarda griye donuk beyaz calısıyorum bu sacla ınsan ıcıne nasıl cıkacagım bılmıyorum. tekrar diplere acıcı uygulamak ıstemıyorum bana ne onerebılırsiniz? tek uygulamada sadece dipleri nasıl uclara uygun hale getırebılırım fotograf ta yükleyecegım.simdiden yardımcı olacak herkese sonsuz tesekkurler
Aynısı bana,da oldu diplerim turuncu oldu garnie turuncu karşıtı extra sarı al kahweye dönecek

istanbuldaysan kuaforumun ismini vereyim.. saclarim 10 yildir rofle, ama sik rofle yapiyor platin gibi. Ombresi de efsanedir. Adam gibi bir kuafor anca duzeltir bunu,yenmen lazim fobini yapacak bisey yok:KK43:
yok gerçekten gidemem oturamıyorum o koltuga. o olaydan sonra saçlarımı koparmya baslamıstım cıddı travma etkısı yarattı yıne de oneri ıcın cok cok tesekkur ederım

Nasıl sarıdan başka renk yakışmıyor. Gayet insanin kendi rengi çok da güzel yakışıyor. Siz kendinizi kandırıyorsunuz bence. Kendi doğal renginize boyayin.

="Maviminval, post: 55501437, member: 858554"]Absürt bi anormallik göremeyen sadece benmiyim :110:
Görememen normal. Bir sürü Türk kadını o kadar absürt sarilarla geziyor ki artık her şey normal gelmeye başladi. Hahaha hele o siyahımsı kaslar ve sari sac bile...

Görememen normal. Bir sürü Türk kadını o kadar absürt sarilarla geziyor ki artık her şey normal gelmeye başladi. Hahaha hele o siyahımsı kaslar ve sari sac bile...
Haklısınız :)) sözüm meclisten dışarı sarı saç simsiyah kaş hoş durmuyor toplama bilgisayar gibi :)) ay ne güldüm :)

Back