Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför facisası!!!!!

koyu renge boyamak cozum degıl.. tabanın çok acık oldugu ıcın suan zaten koyu renkte sureklı akıcak ve yeniden boyadıkca en son sacını yakıcaksın.
bu küllü bir ton olmus sanırım sen daha canlı ve sıcak bir renk istiyorsan panik yapma zaten saçın açık Loreal'in boyalarından 9.0 gibi düz bir renk bir kaç boyama sonrasında sana dore canlı sarı vericek zaten. Sadece lütfen 9'dan büyük nolu ve sonu 1 rakamıyla biten boyalardan uzak dur..onlar küllü sacını daha soluk yapar.

çok geçmiş olsun, saçım hakkında gerçekten hassas bir kadınım ve saçım sağlıksız olduğunda dünyam başıma yıkılıyor, o nedenle seni anlıyorum.
ben de geçmişte buna yakın birşeyler yaşadım. Lütfen hakkını aramaktan vazgeçme. ciddi bir istismar ve saygısızlık had safhada.
teselli etmek için değil söyleceklerim ama kendim de zamanında bu süreci yaşamış biri olarak..saçlarını eğer imkanın varsa en sağlıklı ve yüzüne yakışacagını dusundugun renkte kullan. Kişisel tavsiyem küllü olmayan kumrallar hem kahveler kadar akmaz hem de canlı ve doğal durur. yani dikkat çekmez. ikincisi saçlarını 4 5 günde yıka. kendi doğal yagları emın ol en iyi tedavi.. saç bantları var cok sık bugun gordum bershka mango vs. cok modernler.. topuzlarla kullanabilirsin. sacını doğal dagınık topuz yapmak, küpeler yada daha koyu ilgi cekıcı rujlar kullanmak hem yüzünü önplana cıkartıp sana güzel bir hava verir hem de sağlıksız saçlarına odaklanıp kendini bu dönem boyunca sürekli kötü hissetmezsin.
sac evet onemli bir aksesuar ama ben de zamanında doğal dikkat cekmeyecek bir renge boyatıp onları topuzlarla vs geri plana atarak zor dönemi geçirmiştim. ve bir kaç yakın kız arkadasım dahil anlayan yoktu. Yani kamufle edip başka taraflarına odaklanmalısın.
cok gecmıs olsun.

Güzel gözüküyor ama senin begenmem önemli tabi biraz beklesen iyi olur üst üste boya saçlarını yakabilir bizdede var öyle bi kuaför ben başka bişey istiyorum o başka bişey yapıyo 1 2 defa gittim saç için begenmedim yanında bile geçmiyom artık boya aksın diye hergün yıkadıgımı biliyorum akınca ışıltı attırmıştım daha güzel durdu

Çok teşekkür ederim zahmet edip uzun uzun yazmışsın saçlarım iğrenç bir renk aldı ve ben boyaya ve kuaföre tövbeliyim artık ne renk alırsa alsın boya yok gerekli şikayetlerde bulundum bilirkişi raporu almayı bekliyorum Bornova esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı bana çok yardımcı oldu odalarına kayıtlı olmadıkları için herhangi bir disiplin cezası veremiyorlar beni gerekli yerlere yönlendirip kendisi bizzat ilgilendi çok baba bir adam kendileri beni teselli ettiler çok ilgilendiler ilk günkü psikolojim çok kötüydü biraz duruldum şimdi dediğinin aynısını yapıyorum bakımlı olmayı severim zaten her daim fırsat bulur kendim için bişiler yaparım güzellik uzmanıyım bu arada şapka takıyorum bant yakıyorum dediğin gibi güzel küpeler saçlarımı daha çok geri planda bırakmaya çalışıyorum bol su içiyorum saçlarıma şampuan çok az uyguluyorum zaten fönle işim yok ısıya maruz bırakmıyorum geçicek elbet bu saçlar uzayacak toparlanacak ama ben hesabını sorucam beni şapkayla dolaşmak zorunda bıraktıkları ve üzerine dünya para almalarının hesabını vericekler

Aynı durumu seneler önce yaşamıştım ve hukuki haklarımı aramadığım icin o kadar pisman olmuştum ki...
Kesinlikle hakkınızı arayın!
İşte bu kuaförlerin kontrolsüz özgüvenleri işlem yapılmaması gereken saça sırf ceplerini doldursunlar diye gel yaparız deyip rahat rahat saçlarımızı ve psikolojilerimizi mahvetmelerinin sonuçta yanan saçlarımızın hesabını sormaya kalktığımızda git istediğin yere şikayet et diye ukalalık yapmalarının sebebi bu konuda yetersiz disiplin ve cezalar süreçlerin uzun sürmesi vs adamlar biliyorlar işi bizim gibi kaç tanesinin saçlarını yakıp bir güzel maymuna çevirip evlerine gönderiyorlar adamlar idmanlı cezai işlemler caydırıcı olsa bak bakalım cesaret edebiliyorlar mı tıpkı kadına yönelik şiddette erkeğin tehditlerine rağmen müdahale etmek için kadının öldürülmesini bekleyen yasalarımız gibi

merhabalar bende bi kaç gün önce aynı duruma benzer bir olay yaşadım maalesef. saç diplerim yanık şuan ve kabuk kabuk yara oldu hep. ensem özellikle. ve o kısımdaKi saçlarım yapış yapıştı ben kestim dayanamayıp. siz nasıl atlattınız yanık ve yaralarınız nasıl geçti saçınız şuan toparladımı. paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…