Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför faciası, düzeltmem için yardım lütfen:(

cikolatakalp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
240
120
103
İzmir

Kuaförden uçlarına doğru açık kahve doğal geçişleri güzel bir uygulama istedim. Hatta konuşmuştuk özellikle aralarda kendi doğal saçlarım olacaktı ve sarı yapmam asla falan dedi.
Sonuç resimdeki benim saçlarım değil ama çok benzerini yaptı bana. Dip rengimiz ve uç rengimiz nerdeyse aynı.
Konuştum defalarca söyledim beğenmediğimi tamam düzeltelim falan dedi ama yine yapamayacak bence. Başka bir kuaför de ters işlem önerdi. Dip rengin çok basit direk koyu kahve aralar paketlerle düzeltiriz geçişi falan dedi ama fiyat çok fazla geldi bana. Tekrar o kadar para vermek istemiyorum.
Sorum şu sizce bu ters işlemi evde yapabilir miyim uygulama şeklini videolarla öğrendim ama boya seçemiyorum. Deneyimli birilerinin yardımına ihtiyacım var. Sizce uçlara kaç uygulasam dip rengimle tutar

Renk tam bir rezalet..
Bu kimin saçıysa bir an önce düzelttirsin bence..
Bende kendiniz evde denemeyin çok iyi araştırıp en iyi kuaförelere gidin yada direk tek renk olarak kendiniz evde koyu bir renge boyayın ama siz yapamazsınız dahada kötü olabilir..

bir arkadaşımın da başına aynı durum gelmişti kendi kuaförüme götürdüm ve daimi müşterisi oldu isterseniz sizede önerebilirim SEVDALİ kuaför.

Nerdeyse aynısı geçenlerde başıma gelmişti aynı kuaföre gidip beğenmediğimi ve düzeltmesini istediğimi söyledim sıcak çikolata, çikolata kahve ve şuan hatırlamadığım bir kahve tonunu daha karıştırıp koyu bir tam boya yaptı. Şuan için memnunum ben kendi kumral saçıma benzemese de berbat bir sarı da değil sonuçta. Kuaföre ikinci kez gitmeden önce evde bir tutamda kendim boyamayı denemiştim ama tutmamıştı saçım boyayı bu arada

Ters işleme falan gerek yok, sanırım sen saçlarının sarı tonundan memnun kalmadın. Eğer daha soft kumralımsı tonlar hoşuna gidiyorsa;

8.11 İgora Royal
0.22 İgora Royal

bunları al.

20 cm 8.11 + 1cm 0.22 + Yarım çay bardağı ılık su+ 2 çorba Kaşığı saç kremi + bir tatlı kaşığı herhangi bir yağ (badem vs olabilir)

Bunları iyice karıştır ve saçlarının sarı ksımlarına sür renk küllenmeye başladığında yıka. Bekleme süresi saç tipine göre değişiyor cila işlemi baı saçta 2 dakikada bile etki gösterirken bazı saçlarda 8-10 dakika sürebiliyor.

Eğer istediğin ton kumral tonu değilse, aynı işlemi 8.11 yerine daha kahvemsi bir renk ile de yapabilirsin sana kalmış.Renk seçiminde kararsızsan internette önce gerçek saç rengini sonra uçlarda istediğin renge ait foto koyabilirsin, fikir veririm yine.

Ben de 3-4 gün önce yaptırdım, uçlarda doğal ışıltı istemiştim, üstelik foto gösterdim bundan yapabilecekseniz yaptırayım dedim. Kendinden emin yaparım ama biraz daha sarı yapalım dedi, yaptı da ama uçlardan başlamak yerine sizinki gibi yukarıdan başlamış ve 300 TL para verdim yaaa.
Sadece uçlarda doğal geçişli ışıltılar istemiştim.
Ne istedim ne buldun.
İnstagramda bir renk gördüm bayıldım, adamlar ne güzel ombre yapıyor, hiç böylesi denk gelmez bana. Arkadaş paraya da kıyıyorum ama yine de istediğimi yapamıyorlar.Madem bu kadar açıldı acaba şu renk mi yaptırsam diyorum.Şu renkler tam olarak ne bilen var mı kızlar?? Gri sarı?? @KilicBaligi siz bu konuda uzmansınız sanırım bu renk nedir?

Fotoğraftaki Hanım'ın saçlarında daha önce röfle veya balyaj varmış sanırım, kendi doğal saçını uzatmış ve üzerine balyaj yapılmış.Araya koyu renk paket atılmış kalan kısımlara ombre yapılmış. Dip rengi doğal renk, uçlar 7.11 tonlarında pigmentasyon yapılmış.

Bu kadar güzel göründüğüne bakma, 3-5 yıkama sonra bu saçlar kızaracak.

Sen kendi fotoğrafını koyarsan ne uygulaman gerektiğini söylerim.

Kılıç Balığı bana da öneri de bulunabilir misin?
Konu Linkim Aşağıda..fotoğraflı

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...de-actim-yardim-istiyorum-fotografli.1012551/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…