Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kuaför bana gelse ?

m_e_l_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
120
0
46
İstanbul
meraba ;

nişan için hazırlanmaya çalışıyorum ama henüz kuaför konusunda bir sonuca ulaşamadım.:14: zamanım da giderek azalıyor..sorunumsa şöyle ki ben kuaföre gitmek orda giyinmek istemiyorum zaten makyözüm ayrı okuaförümde dışardan gelsin istiyorum amaa herkes de çağıramayız..siz gelin başlarınız için eve ya da otele kuaför çağırdınız mı ?çağırdıysanız ne kadara geldii? lütfennn acil yardımm:59::59::59:

meraba ;

nişan için hazırlanmaya çalışıyorum ama henüz kuaför konusunda bir sonuca ulaşamadım.:14: zamanım da giderek azalıyor..sorunumsa şöyle ki ben kuaföre gitmek orda giyinmek istemiyorum zaten makyözüm ayrı okuaförümde dışardan gelsin istiyorum amaa herkes de çağıramayız..siz gelin başlarınız için eve ya da otele kuaför çağırdınız mı ?çağırdıysanız ne kadara geldii? lütfennn acil yardımm:59::59::59:

Canım benım kuzenim çağırdı ama hiç memnun kalmadı neden dersen getireceği malzemelerı eksık getırmıştı ornegın saçı ıcın ıncıyı veya sim gibi bazı küçük ayrntıları atlamıştı ayrıca eve geldıgı ıcın ıkı kat daha fazla ucret almıştı tavsıye etmıyorum.

Canım benım kuzenim çağırdı ama hiç memnun kalmadı neden dersen getireceği malzemelerı eksık getırmıştı ornegın saçı ıcın ıncıyı veya sim gibi bazı küçük ayrntıları atlamıştı ayrıca eve geldıgı ıcın ıkı kat daha fazla ucret almıştı tavsıye etmıyorum.

gerçekten mi :( bende ondan korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa o kadr para verdiğimle kalırım

meraba ;

standart ucretin 2 katina geliyorlar
normalde nisan sacini kuafore gidip topuz fiyatina yaptirabilirsin
ama eve cagirdin mi dugun saci fiyati uzerinden 2 katini alirlar
dunya para vermis olursun
orda giyinmek istemiyorsan giyinmezsin
ben nisanimda gittim sacimi makyajimi yaptirdim kuaforde
eve gittim giyindim topuz arti makyaj 70 tl ye isimi bitirmis oldum

dugunde ama otele gelmek zorunda kaldilar
dugunu baska br sehirde ve sehir merkezinden uzaktaydi
dunya para verdim
ama cok da matah bi sey cikmadi
bole ufacik daracik yerde yapmak zorunda kaldi sacimi

Son düzenleme:
İstanbulda bu şekilde çalışanlar kuaförler var. FENOMEN ile görüşülebilir. Gelin ile damat saç vs hazırlıklarda bir arada moda oldu şimdilerde.Burası bay bayan salon zaten.hastanelere bile gidiyorlar doğum öncesi-sonrası föne, hasta yatağına traşa falan :) xxxxxx numarası
Beylikdüzü Migrosun arkasında MEDILIFE hastanesi var. onun tam acil kapısı karşısında yerleri.Yüzyüze yada telefonla sorulabilirr.standart gelin paketleri zaten
SAÇ + MAKYAJ + MANİKÜR + PEDİKÜR + PROVA = 350 TL
çift tarifeyse bile çok değil bence. adamlar bu işte fenomen cidden.Bir görüşüp fiyat almakta fayda var bence.zaten randevuları olan bir günde çok zor gelmeleri.epey erken görüşmek gerek sanki.ama bizim günümüzde en güzel biz olalıysak, ben fenomene emanetim.makjöz kız da süper işinde.benden söylemesi:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back