Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför aklımı karıştırdı..

buket2117

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
42
0
36
Muğla
Kızlar bugün saçımı boyatmak konusunda bilgi edinmek için kuaföre gittim, aslında hem fiyatını öğrenmek hemde kuaföre boyatmak istiyordum.Saçlarımı çoğu kez evde boyadım.Eylül ayında saçımı kestirdim ve annem siyaha boyadı.
Sağolsun hep sarı yerleri kalmıştı
o günden bu yana hiç boyamadım tabi siyah boyalar aktı zaten 2. hftadan itibaren kahvelerim ortaya çıktı saçlarımın uçları açıldı.
Şuan her renk mevcut kafamda kuaföre sordum siyaha boyatmştm falan dedim akıtmamız gerek dedi açık kahve tonları istiyrum ama zaten 7 ay geçti ve rengi açıldı boyanın daha neresini akıtıcak ve saçlarımda uzadı dipleri kendi rengim.Sizce istediğim renkte boyayı alıp kendim mi boyamalıyım yoksa kuaföre mi gitmeliyim? çok kararsz kaldm eğer rengini akıtırsam saçlarım çıprancak ve ben zaten boyatmaktan yıprandığı için kestirdim :/ cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederm

Saçlarını çoğu kez evde boyadıysan bilmen gerekir, siyah 7 ayda tamamen akmaz.
Ben de kaç kez siyaha boyamıştım.
1 sene sonunda ancak siyahtan tamamen kurtulabiliyorsun.
Diplerin gelmiş ama saçından boya tamamen akmamış.
Siyah saçtan aktığı zaman kızıl-kahve gibi bir renge dönüşür.
Dibi gelmiş uçlarında boya kalmış saçı boyarsan etrafta gökkuşağı gibi rengarenk gezersin.
Saçın tek renk olması için saçındaki boyanın iyice akması lazım.
Yani kuaför doğru söylemiş.
Ama boyayı illa kuaför akıtmak zorunda değil.
saçındakib oyayı kendinde akıtabilirsin.
Beyaz sabunla saçındaki siyah boyayı kahveye kadar solduranlar var.

Bu arada kendi saçların ne renk?

Linkler için teşekkürler .ama bi sorum olcak beyaz sabunla boyayı akıttıktan sonra istediğim boya saçımda tutar mı yani rengini tekrar açmama gerek yok değil mi?
Bu arada saçımın doğal rengi açık kahveye yakın

Boyayı akıttıktan sonra kendi saçınız açık kahveyse boyatmanıza yada boyamanıza gerek yok ki.
Saçınızı daha fazla boşuna yıpratmayın derim.

elbette saç açıldığında yıpranıyor ama sen kahve tonları istiyosun ki onu da silici ile yapar, olmadı beyaz oriel kullanır. benimde saçımda şuan oriel var balyajlı hatta 1 yıl önce tamamen açtırdım. ama öle abartı bir yıpranma olmadı. uçları kurumuştu azcık onları da kestirdim gitti. saçına bakım yaparsan düzenli kestirirsen sorun olmaz.
Yani ifade etmeye çalıştığım oriel kötüdür evet ama korkulacak kadar da değil. usta biri halleder, derim ben.
saygılar.

katılıyorum orial çok kötü derler ama kötü evette o kadar değil iyi bir yere gitmen önemli tabiki benimde simsiyah saçlarımı akıttılar kuaförde ağlaya ağlaya gittim özel ilgendi birazda ovaladı falan baya sonra yıkadı renk hoşuma gitti bıraktım yani boyamka sitiyorum şuan ama yıpranmasın dedim daha fazla bıraktım şuan renk çok kötü değil Eki Görüntüle 390551 siyahtan aktırdım bu renk oldu dokundurmadım bence açtır istiyosan çok fazla yıpranmıyo ben birde düzenli olrak bedem yağı maske falan yapıyorum kestiriyorum uçlarından sorun yok aktırt boyat istediğin renge iyi bir yere gitmeyi unutmaaaaaaaa yoksa çok tutuyorlar oriali işte o zaman yanar

teşekkür ederm yardımlarınız için ama ilk şu beyaz sabunu denicem :/ bakalım artık iyice açılırsa yaptrmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…