Anket Ktlk yapan nsanlarn ettiini bulacana inanyor musunuz ?

Kötülük Yapan İnsanların Ettiğini Bulacağına İnanıyor musunuz ?

• evet inanıyorum , Allah Yapanın Yanına Bırakmaz

OY: 240 89,9%
  • malesef ki İnanmıyorum

OY: 29 10,9%

• Ankete Katılan
    267

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
Hani bir söz vardır ; Kötüye birşey olmaz diye .. Kötülük yapan insanlara bakıyorum da günden güne daha iyi yaşıyorlar sanki hiçbir şey yapmamış gibi :çok üzgünüm: Acaba kıyamet yaklaştığı için cezalarını öbür tarafta mı çekecekler diye teselli ediyorum kendimi .. Sizin yaşadığınız ya da duyduğunuz kimseler var mı , yaptığı kötülüğün bedelini ödeyen ?? Açıkçası üzülüyorum .

aynen inanıyorum hayat yaptıklarınızın silinip gittiği bir durak değil....

tekerlek gibidir,yaptığınız şeyi,ettiğiniz iyiliği veya kötülüğü mutlaka karşınızda bulursunuz bir gün.sadece sabır ve zamana ihtiyacınız vardır...bekleyip görmek lazım...

kesınlıkle ınanıyorum
hayatımda basıma gelen olaylardan dolayı bu sekılde dusunuyorum
asla kımsenın ahı kımsede kalmıyor emın olun tabı anlayana
cok ıyı durumlarda olup uzup ahımı alan 3 4 kısı bılıyorum sımdı sonları cok acı
allah yardımcıları olsun ne dıyım

bu dünyada yaptığı kötülük yanına kar kalmış olanları gördüm
ama öbür dünyada elbette çekecekler
allah kötülüğü karşılıksız bırakmaz

kesinlikle inanıyorum er yada geç eden ettiğini bulur kimsenin ahı kimsede kalmaz..
kendimden bi örnek vereyim evli olduğum dönemlerde kaynanam yüzünden çok kötü zamanlar geçirdim ve yine eşimle aramızın çok kötü olduğu ve onlar yüzünden evden uzaklaşıp annemle kaldığım bi dönemde o kadar üzgün olduğum bi anda gözün çıksın emi demiştim kaynanama bundan kısa bi zaman sonra kızım onlardaydı ve daha çok küçüktü dikkat etmemişler ve merdivenden yuvarlanmış kaynanamda bunu görünce tansiyonu fırlamış ve tek gözü görme yeteneğini kaybetti diğeride az görür hale geldi beni çağırdılar kızımı aldım kaynanmda 2 3 kere göz ameliyatı oldu üstelik canlı canlı gözünün çıkarıldığını tekrar yerine takıldığını görmüş öyle bi ah etmişimki öyle canımı yakmışlarki rabbim bunu bana gösterdibenneyaptımki

benim de ne yazık ki canım çok yandı görümcem yüzünden .. ben evlendiğimde o bekardı ve yaşı benden büyüktü . sürekli eşimin aklını karıştırıp yuvamda huzurumu kaçırdı evimi bana dar etti .. Laf - dedikodu .. daha neler neler .. çok ağlattı beni . Şimdi evli mesut sanki hiçbir şey yapmamış gibi .. Yaptıkları yanına kar kalacak ettiğini bulmayacak diye çok korkuyorum .. Akıttığım gözyaşlarımın hesabınının sorulmasını çok istiyorum .. Bakalım zaman ne gösterecek ..

canı gönülden inanıyorum nitekim yüce rabbim gösterdi bana :Saruboceq:
ve dahada görecek olanlar var allahım ömür verdiği sürece dahada görücem :Saruboceq:

inanıyorum. nasılki iyilik yapan karşılığını alıyorsa Allah tarafından. kötülük yapanada karşılığını veriri Rabbim.

Tabikide inanıyorum.
Zerre kadar iyilikte, zarre kadar kötülükte karşılıksız kalmayacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…