Kskan Eltiyi alt etme yollar ...

aman kıslar sallayın gitsinn
eltiden ne dost olur ne bacı ne de arkadaş illaki kıskanacak bi konu bulurlar içten içe
ilk zamanlar çok safmışım diye düşünüyorum artık
şimdi yapılanları umursamıyorum bile
ama hele kulağıma bi gelsin yapacağımıda bilirim yaniii klava:
bazen keşke gelsede dediğim olmuyo değil hırsımı almak için :1rolleyes:

çekemeyenler çatlasın :dilcikar:

eltimle aram iyidir
sevmeseydim çok fazla görüşmez samimiyeti keserdim
meraba meraba olur biter
sonrasında ne yaparsa yapsın konuşurmu başka bişeymi yapar tın

bende eltımle ıclı dışlıyım aslında, gıder gelırız hep bırbırımıze benı cagırır hep gel oturalım felan dıye bende onu cagrırım ... acaba samımı olmasammı kafamı karıstırdınız kaydirigubbakcemile3

öncelikle bende bayanım nikime bakmayın:)
bende eltiyim ortanca ben ne alırsam alıyodu ben yapmamasını söyleyince daha çok yaptı.. hep birbirimize soğuktuk..birde duydumkibenim arkamdan küçük eltime olmadık yalanlar uydurmuş hiç asılları olmayan.. tabi ben bunu sevmezken daha sinir oldum..
işin garibibu bizim ortanca küçük eltinin arkasından çok atıyodu.. küçüğe ayağını denk almasını söyledim yüzüne gülüyo ama arkandan farklı dedim tabi dediklerini söylemedim..
onlar birbirleriyle çok iyiler yanyana gelince, ama küçük elti gidince başlıyo oratanca arkasından....
benim arkamdanda söylüyordur büyük ihtimalle....
birbirimize çok gıcığız ama haftada bir görüşmek zorunda kalıyoruz..onu görünce çok sinir oluyorum.. o beni çekemez bende onu çekemiyorum... onu sinir etmeyi çok istiyorum ama o kız çok sinsi ben ise çok aceleciyim.. herşeyi hemen söylerim..
tabi en sinir olduğum şey kıyafet ve tavır yönünden ben ne yaparsam aynısını yapıyo.. en sevmediğim şey taklit edilmek onun yüzünden bir çok kıyafetimi giyemiyorum... o kadar benim tarzıma büründüki en sevdiğim modelleri onun üstünde görünce delleniyorum..
aslında takmam gerek eğitim yönünden ve maddi yönden ben daha rahatım şimdilik
kendimin bile hiç sevmediği bir yarış var aramızda..:dilcikar::dilcikar:

valla ben kıskançlığını körüklüyorum desem yeridir.
mesela 2 çocuğu var, biri 2 biri 4 yaşında. kocası da pek meraklı olmadığı için öyle gezme tozma bilmezler. haftada bir pazara giderse gider.
biz de yerimizde durmayız.
her hafta sonu programımız vardır.
ben eltimle direkt olarak birebir pek konuşmam ama onun olduğu ortamlarda ona duyururum.
nereye gittik, neler yaptık hepsini başkasına anlatırım ama o duyar.
kayınvalidem işaret eder. şunun yanında anlatma diye ama anlamazlıktan gelirim.
sengözlerimebaksanab
çünkü bu kadın işi deliliğe vurdurup saçma sapan şeyler yapan ve gittiği her ortamda kendşni rezil eden dengesizin teki.
bana da aynısını yapmaya çalıştı ama ben mesafemi koydum görüşmüyorum.
böylelikle de geçmişte yaptıklarının hesabını görüyorum.
ben anlattıkça kocasını tenhada kıstırıyodelikafadulden
bak nerelere gidiyolar filan diye...

eltim yok ama ilerde olcak.ben büyük gelinim yani ama benimkiler eltilerim uzakta olcak. senede bir görcem. o da merhabadan merhabaya gitmez.gerek yok samimiyete

iki eltim var biriyle aram cok iyi digeriyle bir o kadar kötü cünkü bizi cekemiyor, ben evin en kucuk geliniyim ... özellikle sevmedigim eltim geldigi zaman bilerek diger eltimle cok samimi oluyorum zaten samimiyiz ama daha samimi davraniyorum, oda catliyo hasetliginden... kayinvalideme demis birgun ikisi iyi anlasiyor benimle öyle degil diye.. pekte umrumda .. güya sikayet etmis..

Hiiiicccc ugrasamam, kiskansin dursun umrumda degill:dilcikar:

Bana karsi ters bir sozude olursa veririm lafini oturturum asagi..:dilcikar:

Benim eltim benimle çok uğraştı, ama umduğu karşılıkları bulamadı.. Hiç oralı olmadım..

Sonra çocuğuma taktı kancayı.. Minicik kızımın ne kepçe kulaklığı kaldı, ne kelliği.. (daha önce bu konuyu yazmıştım, okuyanlar hatırlayacaktır)
Hem de kendi cahil beyniyle espri olan bu lafları, evlatcığımın işiteceği şekilde yaptı..
En son da yazılı yaptı hem de.. Saygısızlık yapmamasını söyledim, eşim de yanımdaydı.
Şak diye sildik onu, bitti gitti.. Yok öyle biri..
4 yaşında çocuk nasıl idare edecek bu insanı, ne musallat edeceğim çocuğumun başına böyle birini..
Katiyen uğraşamam. Gördüğüm yerde yok sayarım, zaten eşinin sülalesinin yarısı ile küs..
Bu durumumuza kimse şaşırmaz..
Bu arada iki kardeş zaten görüşemiyorlardı. Ancak ben davet edersem görüşüyorlardı.
Zira elticiğim, evine kimseyi kabul etmiyordu. Ben haber veririm müsait olursam, diyordu.. 1 sene oluyor, güç bela k.validemin yüzsüzlüğü ile bir kahve içmeye gittik, geleceğimizi bile bile spora gitmiş. Bir karış suratla geldi eve, kocası arayıp çapırınca..
Ne gideceğim onun evine Allahaşkına.. Doğum yapacak yakın zamanda, adam gibi gelip özür dilemediği ve hatasını düzeltmediği müddetçe doğumunda bile gitmem yanına..

Lafını esırgeme sende. Benım eltım yok ama olsa bır muddet susar, sonra aynı sekılde davranırdım. Oda mı olmadı hıc muhattap olma!

kıskanıosa çatlasın derim hıhhh patlasın hatta haha kıskanılcak biri var tabi karşısında o da haklı yani

Kizlar benimde eltim kiskanc ama benim kayinvalidem ve kayinpederiminde etkisi var bunda benim yüzüme seni seviyoruz diyorlar onun yüzüne seni ikili oynuyorlar iki tarafida idare etmek istiyorlar uyanik tavsanlar...................Eger onlar yoksa eltimle aramda sorun olmuyor ama onlar yanimiza gelince bir sogukluk oluyor aman en iyisi uzak olsunlar benden...yasakkelime

ben nişanlıyım kızlar benim eltimde bi garip konuştuğumuz en ufak bir konuyu bile gidip kayınvalideme aktarıyor daha nişanlı olmama rağmen. sizce beni kızkanıyor mu bide şöle bi durum var o nişanlandığında kayınvalidem ve kendi ailesi kapancaksın die baskı yapmışlar banada ima edip dururlar ama şükür ki nişanlım ve ailem böle bişey istemedikleri için bana bi zorlama yapamadılar acaba o yüzden benim aram herkesle kötü olsun mu istiyor? bana da bi akıl verin kısçeler

taze yumurta;
eltin değil de herhangi biri de olsa herkese herşey söylenmez.
ben ablamla bile herşeyi paylaşmam.
hele yabancı biri ve eltiyse daha temkinli olurum.

dağcı saırım öle olmam gerekio tahmin edemedim hemen dakikasına gidip her konuştuğumu yetiştirceğini öle candan görünüyodu ki ilk zamanlar öle kötü şeylerde sölememiştim aşktan meşten bahsettik amaaaaa demek ki sadece slm nasılsın o kadar olmak gerekliymişşş

benim eltimde cok kiskanctir genis ailemiz icinde kimse sevmez hep herkesi birbiribe dusurur.bide onun agzindan duysan ondan iyisi fedakari yoktur.nisanliyken hep esimi anlatirdi o soyledir boyledir diye hepside yalnismismis megerse cunku ben esimle cok gorusmeden hemen nisan nikah oldu esim yurtdisinda oldugu icin dugun sonra oldu.meger nasil kiskaniyormus cunku kendi kiz kardesini esime alcakmis esim kabul etmemis simdi kardesi mutsuzmus sanirim.esim diyor ki ailede bi tane bela var ikincisiniede gerek yoktu diye.sagolsun kayinvalidem en cok beni sever 3 elti arasinda en kucugum ben.hep fotogrefimi tasir yaninda herkese gosterir tabi eltim kudurur buna.dugun olcak iste bu gectigimiz yilbasinda iste diyorki domuz gribi var gelsem mi glemesem mi
benden nolur gel sensiz dugun olmaz dememi bekliyor.bende dedim ki kimseyi gel diye zorlyama ister gel ister gelme ama bu dugun olcak kaynimda diyor kiyani eltimin esi
cok dogru dedin mehlika sana katiliyorum.bu morardi kaldi.dugunumdeki cikardigi rezillikleri soylemiyorum bile ki ilk esime kavustugum gecede hungur hungur aglatti.hic unutamiycam simdi bayramdan bayrma 9 ay oldu evleneli sadece 3 defa gorustum esimde zaten gorusme diyor laflarina mantikli cevap ver sustur seni uzmesine izin verme diyor sagolsun.kenide catliyordu benden haber alamiyor diye eminim arayamiyorda yurtdisinda olgudum icin ohhhhh kafam nasil rahat :sm_cool:

istemem ben elti falann eltiler arasında genelde bi çekişme vardır
bi kere anneme sormuştum görümcemi olsa iyi eltimi diye
görümce dedi çünkü kız kardeşini kıskanmaz iyiliğini ister
ama elti kıskanır nekadar iyi olursa olsun illaki bi fesatlık olur içinde dedi
annemlerde 3 elti ama aralarından su sısmaz kankalar
ama ortada bi anlaşmazlık olursa muhakak babaannem yüzündendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…