Benim eltim benimle çok uğraştı, ama umduğu karşılıkları bulamadı.. Hiç oralı olmadım..
Sonra çocuğuma taktı kancayı.. Minicik kızımın ne kepçe kulaklığı kaldı, ne kelliği.. (daha önce bu konuyu yazmıştım, okuyanlar hatırlayacaktır)
Hem de kendi cahil beyniyle espri olan bu lafları, evlatcığımın işiteceği şekilde yaptı..
En son da yazılı yaptı hem de.. Saygısızlık yapmamasını söyledim, eşim de yanımdaydı.
Şak diye sildik onu, bitti gitti.. Yok öyle biri..
4 yaşında çocuk nasıl idare edecek bu insanı, ne musallat edeceğim çocuğumun başına böyle birini..
Katiyen uğraşamam. Gördüğüm yerde yok sayarım, zaten eşinin sülalesinin yarısı ile küs..
Bu durumumuza kimse şaşırmaz..
Bu arada iki kardeş zaten görüşemiyorlardı. Ancak ben davet edersem görüşüyorlardı.
Zira elticiğim, evine kimseyi kabul etmiyordu. Ben haber veririm müsait olursam, diyordu.. 1 sene oluyor, güç bela k.validemin yüzsüzlüğü ile bir kahve içmeye gittik, geleceğimizi bile bile spora gitmiş. Bir karış suratla geldi eve, kocası arayıp çapırınca..
Ne gideceğim onun evine Allahaşkına.. Doğum yapacak yakın zamanda, adam gibi gelip özür dilemediği ve hatasını düzeltmediği müddetçe doğumunda bile gitmem yanına..